Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

17 Φεβρουαρίου 2020
19:23

 

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης ΕΑΠ 2014.

2. Αποδοχή χρηματοδότησης και ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Βελβεντού της πράξης «Ανακαίνιση και Αναβάθμιση παιδικής εφηβικής βιβλιοθήκης Βελβεντού»

3. Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βελβεντού για το έτος 2020.

4. Κανονισμός χρήσης παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Βελβεντού.

5. Καθορισμός τμημάτων χρήσεως πεζοδρομίων, οδών πλατειών και κοινόχρηστων χώρων. Ορισμός τριμελούς Επιτροπής για την τήρηση της απόφασης.

6. Ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού στον επανασυσταθέντα από 1/9/2019 Δήμο Βελβεντού.

Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού

Σας καλούμε να προσέλθετε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2020 του Δήμου Βελβεντού.

2 σχόλια

  • Για να δούμε. Ο πρώτος προϋπολογισμός θα είναι ακόλουθος των πρoεκλογικών δεσμεύσεων; Γιατί μέχρι τώρα άλλα έλεγαν προεκλογικά, άλλα πράττουν τώρα που καπάρωσαν τις καρέκλες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.