kozan.gr: Πάνω από το κατάστημα Stradivarius, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, θα τοποθετηθεί το Video Wall που θα προβάλει παλαιές φωτογραφίες της Κοζανίτικης Αποκριάς – Στις 150.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Κοζάνης για τη διοργάνωση της Αποκριάς – Χρηματοδοτεί κι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας το κάθε Φανό χωριστά – Tι λέει για τη φετινή διοργάνωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ε. Κοϋμτζίδου (Βίντεο)

17 Φεβρουαρίου 2020
21:10

 

Πάνω από το κατάστημα Stradivarius, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, θα τοποθετηθεί το Video Wall που θα προβάλει παλαιές φωτογραφίες της Κοζανίτικης Αποκριάς. Στις 150.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Κοζάνης για τη διοργάνωση της Αποκριάς – Χρηματοδοτεί κι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας το κάθε Φανό χωριστά. Tι λέει για τη διοργάνωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ε. Κοϋμτζίδου.

 

3 σχόλια

  • Εντάξει αν σκεφτεί κανείς ότι ο Δήμος Πτολεμαΐδας ξόδεψε 160.000€ για τα Χριστούγεννα, για να φέρει ένα μεταχειρισμένο καράβι από την Βέροια και να νοικιάσει ένα τρενάκι χωρίς κανένα ενδιαφέρον και χωρίς να υπάρχει τουρισμός στην πόλη,τότε οι 150.000€ για την αποκριά στην Κοζάνη που τουλάχιστον χαίρουν άκρας αποδοχής και επιφέρει έσοδα στον δήμο ακούγεται πιο “νορμαλ” ποσό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.