Ευχαριστήριο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας

19 Φεβρουαρίου 2020
10:32
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ και τα μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας θέλουν να εκφράσουν τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες τους στους :

α. Δήμο Εορδαίας και τον Δήμαρχο κ. Πλακεντά Παναγιώτη

β. Την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας

κ. Ζαφειρούλα Σεβαστού

γ. Τον Διευθυντή του Ειδικού Γυμνασίου & Λυκείου Εορδαίας κ. Κουτρούδη Βασίλη

δ. Τον Διευθυντή του Ειδικού Νηπιαγωγείου & Δημοτικού κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο

Η βοήθεια τους και η αμέριστη στήριξη τους, ήταν καταλυτική προκειμένου τα σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 στο κτήριο Βούλγαρη να σημειώσουν ανέλπιστη επιτυχία .

Δεκάδες συμπολίτες μας της Δυτικής Μακεδονίας εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν πάνω σε απλές δεξιότητες , που μπορούν να σώσουν μια ζωή .

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιάς μας για αυτήν σας την βοήθεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.