Γ. Αδαμίδης προς την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας: “Mας αγνοήσατε επιδεικτικά για δεύτερη φορά”

19 Φεβρουαρίου 2020
22:08

Προς την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Κυρία πρόεδρε,

Όταν αποφασίσετε πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την απολιγνιτοποίηση καλέστε και εμάς γιατί, στην πρόσκληση που αποστείλατε στις 18 Φεβρουαρίου και είδε το φως της δημοσιότητας, μας αγνοήσατε επιδεικτικά για δεύτερη φορά. Θα πρέπει να αντιληφθείτε επιτέλους ότι η ΓΕΝΟΠ και τα σωματεία των εργαζομένων στη ΔΕΗ είναι θεσμικοί φορείς και εκπροσωπούν χιλιάδες εργαζόμενους. Αυτό δεν σας τιμά.

7 σχόλια

  • Να ρωτήσω;
    Από πότε καλούνται και τρίτοι (εκτός των μελών του Περιφερειακού συμβουλίου)και από πότε απαγορεύεται να παραστεί όποιος θέλει ή ενδιαφέρεται; και από πότε απαγορεύεται να πει ή να τοποθετηθεί κάποιος από τους παριστάμενους;
    Μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις και από ουσία και επιχειρήματα 00!

  • Ο κύριος που μιλά παραπάνω είναι αυτός που ξεναγούσε τον Χατζηδάκη στις μονάδες και μετα αποχώρησε απο την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η ημεριδα και αφορούσε τους εργαζόμενους που λέει οτι εκπροσωπεί???? Αλήθεια αυτός τώρα είδε οτι δεν προσκλήθηκε?????Μετά απο δυο μέρες???
    Πόσο τυχαίο ρε φίλε????
    Εεεεεεε ποιόν δουλεύετε ρεεεεεεε

  • Δεν καταλαβαίνω κάτι… Τον κύριο Αδαμίδη που ξενάγησε με αβροφροσύνες τον Χατζηδάκη οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ δεν τον εξέλεξαν; Μας περνάτε το μήνυμα ότι και οι μόνιμοι της ΔΕΗ θέλουν να κλείσει. Και αυτοί που δε θέλουν δεν είναι οργανωμένοι για να διαμαρτυρηθούν σοβαρά.

  • Ρε Γιώργο θα είναι ο Καρυπίδης σαν εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ .Το γεγονός ότι δεν θα πας σας πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αλλά σαν αντιπολίτευση είναι προσβλητικό για τους συναδέλφους . Γιώργο παραιτήσου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.