Έκοψε την πίτα της η ΑΕΠ Ποντίων Κοζάνης – Τυχερός της βραδιάς ο Βασίλης Ηλίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Φεβρουαρίου 2020
10:08

Η βραδιά ήταν  ιδιαίτερη για τους Πόντιους  που βρίσκονται στην πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ ‘ εθνικής με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Η ΑΕΠ  διαθέτει όλα τα εχέγγυα ούτως ώστε  να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια και να γράψει την δική της  ιστορία με την “ στρογγυλή θεά”.

Ευχές και οικογενειακή ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας της ομάδας της ΑΕΠ

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν:  σύσσωμο το ΔΣ της ΑΕΠ , ο πρώην πρόεδρος κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης και ο πρώην  αντιπρόεδρος κ Ηλίας Κωνσταντινίδης  που συνεχίζουν να βοηθάνε το σύλλογο,  το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, η ΕΠΣ Κοζάνης  με τον γενικό  γραμματέα κ. Κυρζόπουλο  Πέτρο και τον αναπληρωτή ταμία κ. Χατζηπαυλίδη Τάσο,  ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σάββας Χρήστος,  ο αρχιδιαιτητής κ. Τσιμεντερίδης Θόδωρος,  οι χορηγοί της ομάδας, οι παλαίμαχοι και φίλαθλοι.

Επίσης το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας Λάζαρος ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας αλλά και γενικός γραμματέας της ΑΕΠ κ Κυριακίδης Κώστας , η αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού κα Κουϊμτζίδου  Ελπίδα και  ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΝ κ Μάρας Ζήσης

Την εκδήλωση άνοιξε ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης που ευχαρίστησε όλους αυτούς που βρίσκονται κοντά στην ομάδα  ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες και έδωσε το λόγο στον πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Αλεξανδρίδη ο οποίος  έδωσε τις δικές του ευχές για καλή χρονιά με Υγεία, τονίζοντας ότι η διοίκηση είναι παρούσα και στηρίζει την προσπάθεια , πιστεύει στην ομάδα , και ζήτησε  από τους φορείς  και την  ΕΠΣ Κοζάνης  να βοηθήσουν την φετινή μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας.

Τυχερός της βραδιάς,  ο Βασίλης Ηλίας  ο οποίος είχε και τα γενέθλια του.

ΠΗΓΗ https://matiesstasport.blogspot.com

2 σχόλια

  • Χρειάζετε στήριξη αυτή η ομάδα απ’ όλους…..γιατί είναι στολίδι για την πόλη μας και το ποδόσφαιρο..
    Αποβάλλετε τα τοπικιστικά κόμπλεξ που έχετε και κατεβείτε στο γήπεδο να δείτε ΜΠΑΛΑ!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.