Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Κοζάνη, σήμερα Σάββατο Μικρής Αποκριάς

22 Φεβρουαρίου 2020
09:25
Κανένα σχόλιο

18.15

Κοζάνη Festival: Ο Λαογραφικός Όμιλος Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης» με την στήριξη του Δήμου Κοζάνης φιλοξενεί τους: Χορευτικό συγκρότημα Διγενής, Ορόκλινης Κύπρου, Εκπολιτιστικός σύλλογος “Άγιος Νικόλαος” Λεύκας Πατρών, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας “Ο Μέγας Αλέξανδρος”, Πολιτιστικός Σύλλογος Μετεώρων Δήμου Παύλου Μελά “Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος”, Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ευόσμου “Το Γαϊτάνι”, Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας

20.30

Κεντρική Πλατεία: Φανός Μπουγδανάθκα.

21.00

Φανός Μπουγδανάθκα: Άναμμα & γλέντι του Φανού.

21.00

Κεντρική Πλατεία: Συναυλία με τον Μανώλη Κουτσονάνο, «Ταξίδι από την παράδοση στην τζάζ», με χάλκινα Κοζάνης.

Παίζουν: Μιχάλης Ζέγας κιθάρα, Σωτήρης Κουτσουνάνος τύμπανα, Μιχάλης Γκατζιούρας τρομπέτα, Μιχάλης Αυλονίτης μπάσο, Γιώργος Τζούκας πιάνο, Στέλα Παπαλάμπρου φωνή, Φώτης Τσιοτίκας κλαρίνο, Νίκος Καρδογιάννης τρομπόνι, Μανώλης Κουτσουνάνος νταούλι, τύμπανο, κάσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.