Koζάνη: Συνέντευξη τύπου, για τις εξελίξεις στην ενέργεια και την περιοχή μας, θα παραχωρήσει την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, Λαϊκή Συσπείρωση

22 Φεβρουαρίου 2020
20:56
Κανένα σχόλιο

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για τις εξελίξεις στην ενέργεια και την περιοχή μας.

Είναι ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού και των εργαζομένων μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς και το συντονιστικό εργατικών σωματείων και φορέων που έχουν συγκροτήσει ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης- ΕΕ- Κεφαλαίου, που συνιστούν πράσινο οδοστρωτήρα για την περιοχή για να θησαυρίσουν τα αρπακτικά στη ενεργεία.

Είναι τεράστια υποκρισία πως η «πράσινη ανάπτυξη», η «δίκαιη μετάβαση» και η απολιγνιτοποίηση έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Τίποτα θετικό δεν έχουν να περιμένουν οι εργαζόμενοι από τα πράσινα deals όπως και αν βαφτιστούν από τις αστικές κυβερνήσεις.

Ο λαός της περιοχής να γυρίσει την πλάτη στις κάλπικες αντιπαραθέσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ και στις ουρές τους και των παρατάξεων τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτική Μακεδονίας που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουνε τους αγώνες.

Ο αγώνας ενάντια στο κλείσιμο μονάδων και ορυχείων, στην απολιγνιτοποίηση, στην ιδιωτικοποίηση ή κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ πρέπει να δυναμώσει και να κλιμακωθεί, η λαϊκή συσπείρωση θα συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.