kozan.gr: Χωρίς τηλεθέρμανση – και πάλι – η Κοζάνη. Ξημερώματα Κυριακής 23/2, βγήκαν,”εκτός”, λόγω διαρροής, οι μονάδες “3” & “5” του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Ξεκίνησαν, ήδη, οι διαδικασίες για την εκκίνηση της μονάδας “4” ώστε μέσα στις επόμενες ώρες να τροφοδοτηθεί με θερμότητα και πάλι το δίκτυο

23 Φεβρουαρίου 2020
07:34

 

Χωρίς τηλεθέρμανση – και πάλι – η Κοζάνη. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, ξημερώματα Κυριακής 23/2, βγήκαν, “εκτός”, λόγω διαρροής, οι μονάδες “3” & “5” του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Ξεκίνησαν, ήδη, οι διαδικασίες για την εκκίνηση της μονάδας “4” ώστε μέσα στις επόμενες ώρες να τροφοδοτηθεί με θερμότητα και πάλι το δίκτυο.

kozan.gr

50 σχόλια

  • Το έχετε ξεφτιλίσει εκεί στη ΔΕΗ.. Θέλετε και παράταση λειτουργίας των εργοστασίων. Η δεν ξέρετε τι σας γίνεται η έχουν γεράσει τόσο πολύ οι εγκαταστάσεις που πραγματικά θέλουν κλείσιμο. Μας έχετε παγώσει φέτος..

    • ΔΕΗ θα λέτε και θα κλαίτε!! Τίποτα να μην το θεωρείτε δεδομένο και όταν το χάσεις τότε καταλαβαίνεις την αξία του και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Τα χειρότερα έπονται….

      • Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές αγαπητέ μου! γιαυτό έπρεπε να υπάρχει προετοιμασία εδώ και χρόνια γνωρίζω στην Γερμανία μια πόλη ζεστάνετε με το κάψιμο σκουπιδιών (πληθυσμού 180000)

        • Το κάψιμο είναι η χειρότερη λύση. Δεν μπορούν να ελεγχθούν απόλυτα οι ρύποι. Όσο και να θέλεις δεν μπορείς να διαχωρίσεις 100% τα πλαστικά από τα σκουπίδια, με συνέπεια να παράγονται από την καύση διοξίνες, φουράνια και υδροχλώριο, ουσίες εξαιρετικά τοξικές. Υπήρξαν καταγεγραμμένες τερατογενέσεις στην τριγύρω του εργοστασίου περιοχή σε ‘σοβαρά’ κράτη, παρ’ όλα τα φίλτρα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε εμάς.

      • Όπως ζεσταίνεται όλος ο πολιτισμένος κόσμος στην Ευρώπη. Με φυσικό αέριο. Μας ζαλίσατε με τη ΔΕΗ. Φτάνει.Υπάρχει και η επόμενη μέρα.

  • Ο Δήμος ούτε με τις απόκριες ασχολείται… Εχθές δεν ήταν κανένας τους στην πλατεία… Πολύ λυπηρό… Είπαμε κάναμε βήματα μπροστά αλλά δυστυχώς χάθηκαν όλα…

  • Ασκήσεις προσομοίωσης είναι αυτά … Να συνηθίσουμε στην ιδέα και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε εναλλακτικές πηγές θέρμανσης…

  • Δεύτερη φορά τα ίδια. Την τηλεθέρμανση την έχουμε οκ για το καλοκαίρι. Τι γίνεται με τους υπεύθυνους που θα λογοδοτήσουν και σε ποιους θα αποδοθούν ευθύνες? Εν έτη 2020 δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα αυτονόητα.

  • Συχνά πυκνά οι μονάδες εκτός λόγο βλάβης. Ευθύνες έχει κανείς; Την χρυσή διοίκηση θα την βάλει κανείς βουλευτής περιφερειάρχης δήμαρχος ΜΕΓΑσυνδικαλιστής προ τον ευθυνών της; Ας είναι μια μαντινάδα.

  • Παιδια μην καθεστε και κραζετε τη δεη. Η δεη δινει εντελως ΤΖΑΜΠΑ το ζεστο την νερακι στη τηλεθερμανση της εκαστοτε πολης χωρις να ναι υποχρεωμενη να λογοδοτησει για βλαβες. Αυτη που θα πρεπε να μεριμνει για βλαβες και εναλλακτικες πηγες τροφοδοσιας ειναι οι υπηρεσιες τηλεθερμανσης. Παρτε το χαμπαρι οτι αυτο θα γινεται απο δω και περα. Εσεις καθιστε και σχολιαστε αντι να βρειτε εναλλακτικες μορφες θερμανσης

    • Επειδή τά χωριά δεν έχουν τηλεθέρμανση να ψοφήσουν από τό κρύο και νά πληρώσουν πετρέλαιο οι περιοχές που έχουν τηλεθέρμανση και έπαθε βλάβη τό σύστημα…. μάλιστα, τό γνωστό”να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αφού εμείς δεν έχουμε κατσίκα”….

  • Η Δευακ θα αποζημιωση τους καταναλωτες πελατες της για την μη παροχη θερμανσης,οπως υποχρεουται απο την συμβαση που εχουν υπογραψει;

  • Είναι δυνατόν στην πρωτεύουσα της Δυτ. Μακεδονίας να μην έχουμε θέρμανση. Μία πόλη πρότυπο που θα πρέπει να έχει δικό της νοσοκομείο καινούργιο, δική της βουλή, δικό της στάδιο 80.000 θέσεων, δικά της πανεπιστήμια, δική της περιφέρεια, δική της ΔΕΗ, δικό της πλανήτη τέλος πάντων. Αισθάνομαι ότι ζω στην μεγαλύτερη πόλη του κόσμου, ότι δίπλα μου έχω άλλες πόλεις που θα πρέπει να με υπηρετούν ως υποτελείς και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το μέλλον τους ούτε το μέλλον της περιοχής, δεν θέλω να ακούω βλακείες για ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας και των γειτόνων μου προς μία ιστορική αποκατάσταση, παρά μόνον το τομάρι μου. Τάδε έφη Νίκος ο “παλαιόσουρδος”.
    Free Mamatsio hospital

  • Ωραία προσέγγιση…..:-(( να βρείτε άλλο τρόπο πίεσης για να μην κλείσει η ΔΕΗ, να κλείσει όμως γιατί κι εσείς όλοι γνωρίζατε το φαγοπότι από τα μεγαλοστελεχη ΔΕΗ και συγκαλυπτατε. Για αυτό έφτασε η ΔΕΗ εδώ. Αλλά μαζί με τους πολίτες που δεν ανήκουν στην συνομοταξία της ΔΕΗ , παγώνουν και οι οικογένειες των υπαλλήλων της ΔΕΗ.

  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!
    ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΟΥΡΔΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΓΙΟΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΚΤΑΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΤΣΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!

    ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΕ-ΜΠΡΕ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;

  • Κάτι ανάλογο είπα κι εγώ σε μια άλλη ανάρτηση κι έσπευσε κάποιος φιλόξενος και καλοσυνάτος Κοζανίτης να μου απαντήσει με το συνηθισμένο επιχείρημα των Κοζανιτών.αουτλαρια.

      • Οι πόντιοι σας φταίνε τώρα? Η ο Μαλουτας που ασχολείται με τις αποκριές? Δν είμαι πόντια αλλά να λέμε κ τα πράγματα όπως έχουν, ούτε οι δεητζιδες φταίνε που λένε κάποιοι, φταίει η ανυπαρξία του Δήμου κ η δεδηε για όλο αυτό της τηλεθερμανσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.