kozan.gr: Κοζάνη: Γεύτηκαν κομμάτι από το τρανύτερο κιχί (4 τετραγωνικά μέτρα), όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το μεσημέρι της Κυριακής 23/2. Ο δημιουργός του, αρτοποιός Γ. Σιδέρης, αντί για αστέρι Michelin κέρδισε λάστιχο Michelin, που του απένειμε η “επιτροπή” από το Φανό του Αη Δημήτρη “Τα παρταλόπλα”. – Δείτε όλα έγιναν σ’ ένα βίντεο 14 λεπτών (HD ποιότητα) & 25 φωτογραφίες

23 Φεβρουαρίου 2020
13:19

Γεύτηκαν κομμάτι από το τρανύτερο κιχί (4 τετραγωνικά μέτρα), όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το μεσημέρι της Κυριακής 23/2, στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης. Ο δημιουργός του, αρτοποιός Γ. Σιδέρης, αντί για αστέρι Michelin κέρδισε λάστιχο Michelin, που του απένειμε η “επιτροπή” από το Φανό του Αη Δημήτρη “Τα παρταλόπλα”. Δείτε όλα έγιναν σ’ ένα βίντεο 14 λεπτών (HD ποιότητα), που κατέγραψε το kozan.gr

5 σχόλια

  • Τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις και κάθε χρόνο η κυράτσες με τα μκρα να αμπώχνονραι κολλημένες μπροστά!!
    Κάντε πίσω ρε παιδιά… Καλά είχανε βάλει στα μοντέρνα χορευτικά γύρω γύρω κορδέλα. Να καθιερωθεί.

  • Οχι μονο δεν γευτηκαν αλλα και δεν εβλεπαν τιποτα οσοι ηταν στην πλατεια. Αλλα μονο οσοι ηταν γυρω απο το κιχι, για ενα κομματι!! Τετοια ανοργανωσια, τετοιο μπαχαλο, τετοιο συνοθυλευμα…εκτος κι γινοταν μονο για τα ΜΜΕ! Εμεις στην εξεδρα βλεπαμε ενα μπουλουκι και τιποτα αλλο!! Κριμα….

  • συγχαρητηρια στον κυριο που εκανε την πιτα
    ..αλλα η παρουσιαστρια καποια στιγμη ειπε καντε πισω ολοι σαν βοδια μαζευτηκατε…αν κ εμεις ημασταν πολλα μετρα πισω φυγαμε απογοητευμένη απο την συμπεριφορά της..ετσι δεν απευθηνονται σε κανεναν και ειδικά σε τουριστες που ηρθαν στην πολη σας οπως εμας ..

  • Όποιος δεν ομιλεί την κοζανίτηκη διάλεκτο και προσπαθεί με λαλημ λαλομ αρς στην Πάτρα άρε τσιτσιούλα που είσαι σε φάγανε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.