kozan.gr: Απολογισμός τριημέρου Μικρής Αποκριάς στην Κοζάνη

24 Φεβρουαρίου 2020
08:09

Απολογισμός τριημέρου Μικρής Αποκριάς στην Κοζάνη. Γράψτε τη γνώμη/ παρατηρήσεις σας στα σχόλια. Τι σας άρεσε, τι δεν σας άρεσε, τι πήγε καλύτερα, τι πήγε χειρότερα, προτάσεις κτλ.

9 σχόλια

  • Γενικα δεν ειχε κοσμο και δεν θυμιζει άλλες χρονιες. κάθε περσι και καλυτερα. αν εξαιρέσεις την Κυριακή που βγηκε ο κοσμος τις άλλες μερες κινηθήκαμε σε πολύ χαμηλα επίπεδα. δεν νομιζω ότι φταει καποιος απλα ο κοσμος δεν εχει λεφτα

    • ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΟΖΑΝΗ!!!!!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΔΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…..ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

        • Πήγαν για να αλλάξουν παραστάσεις από την Κοζάνη,(είκοσι μαγαζιά),και να ψωνίσουν με την ευκαιρία κάτι, διότι στην Κοζάνη πέρα από τη μικρή ποικιλία,μας χτυπούν στο κεφάλι τα μαγαζιά της πόλης.
          Περαστικά μας

  • Η αποκριά είναι μαι γιορτή χαράς η οποία θα πρέπει να εμπλουτίζεται με φρέσκιες ιδέες. Το να βγει ο κόσμος έξω και να χαζέψει δεν σημαίνει ότι θα χρειαστει να ξοδέψει χρήματα. Ολες οι πόλεις στην Ελλάδα έχουν εκδηλώσεις και κέφι πολύ περισσότερο απο την Κοζάνη. Κι εκεί ο κόσμος έχει προβλήματα και δεν έχει λεφτά αλλά έχει διάθεση να ξεδώσει και οι Δήμοι προσπαθουν να δημιουργήσουν συνθήκες διασκέδασης.

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΚΟΖΑΝ.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.