kozan.gr: 3000 ευρω από την ΔΙΑΔΥΜΑ για χορηγία συνεδρίου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

24 Φεβρουαρίου 2020
11:10

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Σχολή Χημικών Μηχανικών – Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας) με επιστολή του στις 10-10-2019 και θέμα «8ο Διεθνές Συνέδριο – Αειφόρος Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων THESSALONIKI 2020”, αιτήθηκε χορηγία από τη ΔΙΑΔΥΜΑ. Το συνέδριο διοργανώνεται από το ΕΜΠ και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 17-20 Ιουνίου 2020 με την παρουσία πλήθους διακεκριμένων ομιλητών από την Ευρώπη και διεθνώς και πέραν των 600 συνέδρων από 100 διαφορετικές χώρες.Σκοπός του συνεδρίου είναι να εστιάσει στα θέματα βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων με έμφαση στην ανάπτυξη και εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών.

Το Δ.Σ. ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ αποφάσισε χορηγία ύψους 3.000 πλέον ΦΠΑ, με την ταυτόχρονη εξασφάλιση προσκλήσεων για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ένα σχόλιο

  • Το ΕΜΠ με προϋπολογισμό εκατομμυρίων €υρω, αιτήθηκε χορηγίας από τη ΔΙΑΔΥΜΑ.

    Δεν τους κόβετε κι έναν μισθό για τα σοκολατάκια;

    Κατά τα άλλα Λάζαρε θες να εξισώσεις τα τιμολολόγια νερού των χωριών με αυτά της πόλης.

    Δώσε μου κι εμένα δημοτικό χρήμα να κάνω χορηγίες εκεί που θέλω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.