kozan.gr: Κοζάνη: Ημερίδα με θέμα “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος” πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο 4′)

24 Φεβρουαρίου 2020
15:22

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης συνδιοργάνωσε, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στο Κοβεντάρειο Κοζάνης,  με τη Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης, την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Κοζάνης ημερίδα με θέμα “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος”. Στόχος της εκδήλωσης είναι η  αποφυγή επικίνδυνων επεισοδίων οξείας μέθης στην περίοδο των Αποκρεών και των σχολικών εκδρομών.


 

2 σχόλια

  • Στην ημερίδα θα έπρεπε να ήταν επιβεβλημένη η συμμετοχή ανηλίκων και μαθητών, με καθολική συμμετοχή των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Την ημέρα και ώρα που πραγματοποιήθηκε ήταν αδύνατο! Κρίμα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.