Πτολεμαΐδα: Πιστοποιημένο Σεμινάριο Εκπαιδευτών Ενηλίκων (Ετήσιας Εξειδίκευσης) 400 Ωρών με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

25 Φεβρουαρίου 2020
07:00
Κανένα σχόλιο

 

Το σεμινάριο οδηγεί ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Πρyouοσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σύμφωνα με το Ν.4386/2016 (Φ.Ε.Κ. Α’/ 83/11-5-2016) καθώς δίνει δικαίωμα απευθείας συμμέτοχης στις εξετάσεις αξιολόγησης εκπαιδευτικής επάρκειας υποψήφιων Εκπαιδευτών Ενηλίκων και σε όσους δεν έχουν την προβλεπόμενη απαιτούμενη διδακτική εμπειρία (150 ώρες), (Ν.2844/2012, παρ17, δδ) Παρέχει πλήρη μοριοδότηση στις Δομές Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ΔΙΕΚ, ΣΕΚ, ΚΕΚ, ΟΑΕΔ, ΚΕΣ) και μπορούν οι επιμορφούμενοι να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας και σε προκηρύξεις προσλήψεων δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αναβαθμίζει τις ικανότητες διδασκαλίας , εμπλουτίζει με σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους εκπαίδευσης ενηλίκων και βελτιώνει τις γνώσεις και τις δεξιοτητες των επιμορφούμενων. Πληροφορίες-Εγγραφές: Πάλλα Μαριαρένα κιν. 6946792463 Κόστος: 450 €

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.