kozan.gr: Λ. Μαλούτας σε Χ. Κουζιάκη: “Kύριε Κουζιάκη έχετε ένα θέμα. Έχετε μόλις 5-7 μήνες στην παρούσα αίθουσα και πρέπει να πάρετε κάποια μαθήματα” (Bίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
07:24

 

Δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας όταν  κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης,  στη συζήτηση για την Έγκριση του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης & Αιτιολογικής Έκθεσης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, για το έτος 2020, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Χ. Κουζιάκης παρενέβη με κάποιο σχόλιό του σε σχέση με τα «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Εγνατίας Οδού» κι αν συνεχίζεται η συνεργασία μεταξύ τους. όπως συνέβαινε κι “έτρεχε” η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. “Kύριε Κουζιάκη έχετε ένα θέμα. Έχετε μόλις 5-7 μήνες στην παρούσα αίθουσα και πρέπει να πάρετε κάποια μαθήματα”, του είπε χαρακτηριστικά ο Λ. Μαλούτας.

 

 

23 σχόλια

  • Δήμαρχε το ξερουμε οτι είσαι 30 χρόνια εκει μεσα δεν χρειάζεται να υπενθυμίζεις συνεχεια τα χάλια μας. Ασε και κανεναν αλλο να μιλήσει.

  • Πολύ ζόρι με αυτόν τον Γιοβανιδη, εσύ και ο Κεφαλος λέγατε ότι μετά τις γιορτές θα έχει καινούριο Διευθυντή αλλά μαλλί, μάλλον κι αυτό είναι όπως τα αδέσποτα, το κολυμβητήριο και αλλ; πολλά.

  • Ερώτηση: όταν το είπε αυτό ο δήμαρχος, έτρωγε η όχι στραγάλια; Γιατί αν τον πειράζει ο Κύριος Κουζιακης που μάλλον μίλησε την ώρα που τοποθετήθηκε την στιγμή που μιλούσε το στέλεχος του συνδιασμού κύριος Κέφαλος, τότε εμείς τι να πούμε που ο δήμαρχος δεν σέβεται το θεσμό το χώρο και τους συναδέλφους του που όταν τοποθετούνται τρώει στραγάλια.

  • Το επόμενο βήμα για το Λάζο είναι να νουθετήσει τους νέους τεντυμπόυδες με ¨κρανίσια¨ και αν δεν συμμορφωθούν ξύρισμα του κεφαλιού. Δυστυχώς για εμάς ο Λάζος πήγαινε σχολείο όταν φορούσαν ακόμα ποδιές και έκαναν μάθημα Σάββατο, πόσο ακόμα…….

  • Πολλά νεύρα ο κος Μαλουτας, μάλλον κατάλαβε ότι είναι υπό απόσυρση από τον Κυριακίδη και τον Σημανδρακο και επειδή εκεί δεν μπορεί να κάνει τίποτα το παίζει μάγκας εκ του ασφαλούς. Όσο να ναι δεν είναι και πολύ καλό να σε θεωρούν ολοι βαριδιο.

  • o συγκεκριμενος δημοτικος συμβουλος ειναι εριστικος, το εχει κανει πολλες φορες με εξυπνακιστικα σχολια την ωρα που εχουν το λογο αλλοι. παντα μιλαει πανω στους αλλους κ οχι οταν του δινεται ο λογος

  • Καλά κάνεις Δήμαρχε, άκου εκεί να θέλουν να μιλάνε κιόλας μέσα στο σπίτι σου. Θα σας εξαφανισουμε ρε αφού πρώτα σας κάνουμε μερικά μαθήματα βεβαίως βαβαιως!

  • Ο Λευτέρης δεν βλέπω να τοποθετείται, στην ίδια παράταξη δεν είναι με τον Κουζιάκη? Η είναι επικεφαλής μόνο του εαυτού του και ο καθένας για την πάρτη του?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.