Χριστουγεννιάτικο Παζάρι: «Δεν ξοδεύεται η Αγάπη» στη ΔΙΔΩ στην Κοζάνη

15 Δεκεμβρίου 2016
11:53
Κανένα σχόλιο

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι «Δεν ξοδεύεται η Αγάπη» μετακομίζει για το τριήμερο 16,17, 18 Δεκεμβρίου στη ΔΙΔΩ (έναντι ΟΑΕΔ Κοζάνης), Παιδί και Πολυχώρος. Θα μας βρείτε σε έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο, με κοινή μας έγνοια το χαμόγελο των παιδιών.

Στο παζάρι μας θα βρείτε εντυπωσιακές, χειροποίητες χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο, δημιουργίες που με μεγάλο μεράκι επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου.
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι είναι ίσως η βασικότερη πηγή εσόδων μας και με τη συμμετοχή σας κρατάτε βιώσιμο το όραμα του Ελεύθερου Σχολείου, συμβάλλοντας στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του χώρου μας.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΔΙΔΩ, Παιδί και Πολυχώρος για τη φιλοξενία τους!!!

Η επίσκεψη σας σίγουρα θα ανταμειφθεί και σίγουρα θα μας επιβραβεύσει!!!

Σας περιμένουμε…

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.