kozan.gr: To “καρφί” του πρώην Προέδρου του ΟΑΠΝ Γ. Ιωαννίδη κατά του αρτοποιού Γ. Σιδέρη για τ’ ότι φέτος δεν διαμαρτυρήθηκε για διάφορα πράγματα περί της Αποκριάς, όπως έκανε πέρυσι: “Ω Γιάνν που είσι ρα? Χάθκις!!! Αι δεν πειράζ. Πήρις βραβείου Michelin φέτου!”

25 Φεβρουαρίου 2020
12:20

 

To “καρφί” του πρώην Προέδρου του ΟΑΠΝ Γ. Ιωαννίδη κατά του αρτοποιού Γ. Σιδέρη για τ’ ότι φέτος δεν διαμαρτυρήθηκε για διάφορα πράγματα περί της Αποκριάς, όπως έκανε πέρυσι: “Ω Γιάνν που είσι ρα? Χάθκις!!! Αι δεν πειράζ. Πήρις βραβείου Michelin φέτου!”

 

15 σχόλια

  • ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΤΙΝΟΥΣ ΠΙΔΙ ΕΙΣΙ ΣΥ ΡΑ”;

  • Χαρακτηριστική πάντως η δηκτικότητα της προηγούμενης διοικ αρχής και μάλιστα δημοσίως και επί του προσωπικού. Έβλεπε, και συνεχίζει να βλέπει, εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

      • Δεν ξέρω για άλλους, που στην τελική δεν ήταν και στην εξουσία, αλλά πχ θα μας μείνουν αξέχαστες οι στοχοποιήσεις εναντίον προσώπων και τρολ μέσω των σοσιαλ μίντια του πρώην δημάρχου, έχοντας πλήρη άγνοια της θέσης του. Πείτε μας ποιοί άλλοι φέρθηκαν έτσι ως εξουσία, μπερδεύοντας γλυκά και τον θεσμικό τους ρόλο με τον προσωπικό, να ξέρουμε. Γιατί στην τελική ο κόσμος βγαίνει χαμένος με τέτοιουςκαι από την με και από τη δε πλευρά.

        • Ο καθένας έχει την άποψη του. εδώ πάντως ο πρώην πρόεδρος ελεγε την αλήθεια και ο συγκεκριμένος έγραφε ότι όλα γινονται. φέτος έγινε ξανά όπως πέρσυ. Οπότε κάποιος στοχοποιουσε εν γνώση κάποιους αλλους

          • Ναι καταλαβαίνω τι λες. Και οι δυο κάκιασμα. Απλά ο πρώην πρόεδρος ξεχνά ότι οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να κρίνει όσο και όπως θέλει και ο καθένας έχει την άποψη του, αντιθέτως όταν αυτό γίνεται από την πλευρά όσων έχουν ή είχαν θέση ναι το λες στοχοποίηση. Αλλά επειδή πλέον είμαστε στο “είχαν”, άντε σχωρεμένα. Όχι όμως ξεχασμένα.

  • Το ζήτημα είναι πως πέρυσι ο Ιωαννίδης δεχθηκε μια σφοδρή επιθεση για τα κιχια και πως προτιμά να κανει διαγωνιστικη διαδικασία από το να μοιρασει στους φούρνους κατηγορούμενος ουσιαστικά ότι δεν τον νοιάζει η τοπική αγορά. Μάταια έλεγε πως το επιβάλλει η νομοθεσία κανεις δεν το πίστευε. Φέτος με ένα χρόνο καθυστέρηση αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο.

  • Έχεις δίκιο Γιάννη. Μουγκα ο σιδερης τώρα. Ουτε φωνή, ούτε ακρόαση. Φανταζομαστε τι θα σας έσουρε τώρα αν ήσασταν εσείς στην θέση αυτών. Για την τηλεθέρμανση….;;; γιά τίς απόκριες….;;; για τά κιχιά….;;;; Αντικειμενικότητα ο φουρνάρης, μόνο σουρδοι…!!! μόνο μπρε…μπρρ..,και μόνο ου λαζους….. Αχ ρε Κοζάνη, επιστροφή στο νέο… παλιό…..!!!!….;;;;

    • ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ..ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ..ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ..ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ……

  • Ουέϊ, Νάνου, κι φέτου ήταν ψίχα καϊκιουμένους για ν ιξέδρα που δεν έφκιασαν για να φαντάξν απού πάν καλά!! Γιατί όσ’ ήταν κάτ’ τς έσφαξιν ου ζνίχους γιατί δεν μπουρούσαν να τηρήσν καλά. Χρόνια πουλλά, καλή Απουκρά!

  • ας βγάλει ο κύριος ιωαννιδης καμία φωτό για την «βάρβαρη» απολιγνιτοποίηση στην οποία προχωράει η Κυβέρνηση που στηρίζει ξανά και ας αφήσει τα κιχια και τις live μεταδόσεις !

  • Σιδέρη όλα καλά φέτος? Μήπως κρυώνεις? Όχι ε? Μήπως έχει θέμα νομιμότητας η διαδικασία? Όχι ε? Ο Πινόκιο μικρότερη μύτη έχει….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.