kozan.gr: Νέος σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Κοζάνης με την ονομασία “Παύλος Μελάς’ – Τι λέει ο Πρόεδρος, του νεοσύστατου συλλόγου, Π. Αβραμίδης (Βίντεο)

26 Φεβρουαρίου 2020
22:16

 

Νέος σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Κοζάνης με την ονομασία “Παύλος Μελάς’ ιδρύθηκε πριν λίγες ημέρες. Η ιδέα, όπως είπε, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Αβραμίδης ξεκίνησε από μια παρέα τρίτεκνων γονέων με προβληματισμούς, σκέψεις και οράματα. Αυτές τις ιδέες θέλουμε να τις κάνουμε πράξη. Προτεραιότητα μας είναι να σταθούμε δίπλα στην τρίτεκνη οικογένεια, ώστε να δώσουμε κάποιες λύσεις”, ανέφερε ο πρόεδρος.

 

Ο κ. Αβραμίδης ζήτησε επίσης τη στήριξη της πολιτείας, καλώντας τους τριτέκνους της περιοχής να εγγραφούν στον σύλλογο.

Η σύσταση του Δ.Σ.:

Πρόεδρος Παναγιώτης Αβραμίδης 6948621981

Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Αποστολίδης 6936921044

Γραμματέας Αγγελική Μπακιρτζόγλου 6971819567

Ταμίας Ευαγγελία Μελεμενή 6984636157

Γραμματέας Οργανωτικού Διαμαντής Ιωσηφίδης 6981436490

Αναπληρωματικό μέλος Φωτεινή Βίλδου 6974131285.

Ένα σχόλιο

  • ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΕ ΕΝΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.