Αποκριάτικη Εκδήλωση στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κοζάνης

27 Φεβρουαρίου 2020
12:40

Το κέφι και το γέλιο περίσσεψαν στην Αποκριάτικη εκδήλωση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στο χώρο του σχολείου. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και συμμετέχοντες έγιναν όλοι μια χαρούμενη παρέα και πέρασαν πολύ όμορφα. Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας:
-Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας
-ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Κοζάνης
-Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Νικόπολης «Αη Γιάννης»
-Φανό «Λάκκους Τ΄ Μάγγαν΄»
-Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης
καθώς και τους χορηγούς μας:
– Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δ. Κοζάνης
– -Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Νικόπολης «Αη Γιάννης»
– -Φανό «Λάκκους Τ΄ Μάγγαν΄»
– -Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης
– Εταιρία «ΣΤΑΥΡΟΖΥΜΟ», Γκόγκος Παύλος, Προϊόντα Ζύμης
– Αρτοποιείο «Α. Κύρινας – Β.Βαβλιάρα Ο.Ε» Κρόκος Κοζάνης
– Εμπορία κρεάτων Παπακάλας Γεώργιος Άνω -Κώμη
– Κρεοπωλείο «Ο Χάρης Τσιάρας» Άνω- Κώμη
– Κρεοπωλείο «Η Σούζη» Ασλανίδου Ανθούλα Κοζάνη
– Ζαχαροπλαστείο «Γαρδένια»
– Ζαχαροπλαστείο «Κυψέλη»
Επιπλέον, ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η συμβολή όλων στην επιτυχία της εκδήλωσης είναι καθοριστική και ιδιαίτερα σημαντική γιατί δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ψυχαγωγία να επιτευχθεί ο μέγιστος στόχος του σχολείου μας η παρουσία των Ατόμων με Αναπηρία σ’ όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής της κοινωνίας μας.

Ένα σχόλιο

  • Σ`ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΣΟ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.