Kozan.gr: Ώρα 20.30: Ο Πρόεδρος του Φανού της Σκ’ρκας Λ. Κουζιάκης μιλά στο kozan.gr, από την άδεια πλατεία της Σκ’ρκας, για την απόφαση να μην ανάψει ο Φανός μετά την ΚΥΑ για την ακύρωση κι επισήμως όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων σ’ όλη τη χώρα (Βίντεο)

27 Φεβρουαρίου 2020
20:58

Ο Πρόεδρος του Φανού της Σκ’ρκας Λ. Κουζιάκης μιλά στο kozan.gr, από την άδεια πλατεία της Σκ’ρκας,  για την απόφαση να μην ανάψει ο Φανός  μετά την ΚΥΑ για την ακύρωση κι επισήμως όλων των  αποκριάτικων εκδηλώσεων σ’ όλη τη χώρα.

28 σχόλια

  • Δεν πειράζει άντε του χρόνου θα γιορτάσουμε δίπλα!θυματα πολλά να μην έχουμε. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

  • Κριμα γιατι απ’οτι ειπε ο δημαρχος δεν ειναι σαφες αν απαγορευονται οι φανοι…μακαρι να αναψουν τν κυριακη!!γιατι απ’οτι φαινεται οι αποφασεις της κυβερνησης δ εχουν βαση..αφου σχολεια,γηπεδα,μεσα μαζικης μεταφορας,δημοσιες υπηρεσιες λειτουργουν κανονικα..η αποκρια μονο μεταδιδει τν ιο

    • Ακριβώς λογική μηδέν δλδ στις καφετέριες, στα σχολεία κ στα θέατρα δν υπάρχει κίνδυνος? Μόνο στην αποκριά κυκλοφορεί ο κόσμος.

      • Εσύ να πας να μείνεις σε κάνα βουνό μαναχός, μακριά από το κόσμο και τις εκδηλώσεις μας που τόσο πολύ σε ταλαιπωρούν. Ακοινώνητε! Ε, ακοινώνητε…!!

      • Αν κ δεν είμαι φαν του καρναβαλιού δν με ενοχλούν τα μπρε μπρε μπρε, δν σας υποχρεώνει κάνεις να πάτε πρώτον, δεύτερον όταν κάποιοι ανεύθυνοι άνθρωποι είναι άρρωστοι κ τρέχουν στα καφέ στα θέατρα κ στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο άρρωστα δν σας ενοχλεί? Τότε δν μεταδίδεται η ίωση δλδ? Μόνο στα καρναβάλια μεταδίδεται? Λίγο ώριμη σκέψη δν βλάπτει.

  • και θα μαζευτεί ο κόσμος στα μαγαζιά και τότε να δεις διασπορά…καλύτερα να γινόντουσαν οι εκδηλώσεις … κρίμα!!! δηλαδή τώρα θα μείνουν όλοι σπίτι τους;

    • Και βέβαια ο κόσμος θα πάει στα μαγαζιά και η ζωή θα συνεχιστή. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν για να μην γίνει μετακίνηση πληθυσμών και είναι πάρα πολύ λογική η απόφαση και κατανοητή για τον μέσο νου . Τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε , κουβέντα να γίνετε

    • Ποιός κόσμος χάνεται βρε αστροπελέκι. Κόψε τις ειδήσεις για να μην συνεχίσεις να αποβλακωνεσαι.
      Υπερβολική και ανοητη αντίδραση από τους επιτελικούς άριστους…..δυστυχως αποδεικνύονται τελείως άχρηστοι και ανίκανοι

  • Μια ερωτηση εσεις που χαιρεστδν που ακυρωθηκε που δε θα ακουσετε το μπρε μπρε και δε ξερω εγω τι αλλο σας ενοχλει στην αποκρια,σας εβγαλε κανενας με το ζορι εξω?σας ειπε κανεις να πατε στους φανους?σκεφτηκατε μηπως ποσοι ανθρωποι θα χασουν χρηματα απο μια ανακοινωση χωρις ουσια?απαγορευεται η αποκρια αλλα αυριο τρεξτε στις υπηρεσιες,την κυριακη να πατε στο γηπεδο και μην ξεχασετε να στειλετε τα παιδια σας αρρωστα στο σχολειο..

    • Ναι με το ζορι μας επιβαλλουν τις αποκριες κυριε “Σανε”. Όταν δεν εχεις ΚΑΜΙΑ αλλη επιλογή και όλα τα μαγαζιά εξω παίζουν αυτή τη μουσική; Και όταν ο φανός είναι δίπλα στο σπίτι σου και παίζουν στη διαπασών τα χάλκινα, ΔΕΝ εχεις επιλογη. Ειναι με το ζορι.

      ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. Οκ;

  • Φυσικά στις εκκλησίες θα πάνε όλοι ιδίως ηλικιωμένοι και θα κοινωνούν κιόλας
    Γήπεδα φουλ, σινεμά φουλ, μα πόσο άριστοι πια

  • Σκεφτείτε λίγο μήπως το κάνουν για να μην έρθει κόσμος απο αλλες πόλεις και υπάρξει διασπορά……λογικό μου ακούγεται.

    • ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ,ΜΗΠΩΣ Η ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

  • Έχει μια λογική νομιζω…..μαλλον φοβουνται την διασπορά γιατι τωρα δεν θα ερθει κανείς στην Κοζανη λογικό? Σιγα σιγα θα τα ακυρώνουν ολα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.