To Foodaholics.gr προτείνει μπισκοτογλυκό πραλίνα με 4 υλικά

28 Φεβρουαρίου 2020
15:07
Κανένα σχόλιο

Συστατικά0/4 συστατικά
400 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ πραλίνα φουντουκιού
1 πακέτο πτι μπερ
Γάλα

Οδηγίες0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Ενσωματώνουμε την πραλίνα φουντουκιού.
Σε φόρμα 30×11 εκατοστά, με αντικολλητικό χαρτί, κάνουμε μία στρώση από πτι μπερ που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
Από πάνω τους απλώνουμε το 1/4 της μους πραλίνας και σκεπάζουμε με από πτι μπερ που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και φροντίζουμε η τελευταία στρώση να είναι από μους.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και ξεφορμάρουμε.
Σερβίρουμε με πραλίνα και σπασμένα μπισκότα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι