Οδηγίες
0 από 11 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Αναμειγνύουμε το γάλα με το νισεστέ και τους κρόκους.
-
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη και σουρώνουμε το μείγμα με το γάλα.
-
Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να γίνουν κρέμα.
-
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τον χυμό, το ξύσμα λεμονιού και τις βανίλιες.
-
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
Βάζουμε το γιαούρτι, το λάδι, το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
-
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του να γίνει ζύμη.
-
Αρωματίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και τις βανίλιες.
-
Απλώνουμε την ζύμη σε φόρμα 26 εκατοστών με αντοκολλητικό χαρτί και με την βοήθεια ενός κορνέ βάζουμε την χλιαρή κρέμα.
-
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
-
Προαιρετικά κρατάμε λίγη κρέμα και σερβίρουμε μαζί με το κέικ.