Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Νομού Κοζάνης, για τα όσα συμβαίνουν με την Τουρκία στα σύνορα της χώρας

9 Μαρτίου 2020
20:50

    Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Νομού. Κοζάνης, σήμερα 4/3/2020, εκδίδει το παρόν ψήφισμα :

   Μπροστά στην ασύμμετρη απειλή που δέχεται η Πατρίδα μας από την Τουρκία, με τη σκέψη και την ψυχή των μελών της ομόθυμη στο πλευρό των ακριτών –Στεριάς και Νήσων-, των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και των εθελοντών απ’ όλη την Ελλάδα, που αυτές τις κρίσιμες στιγμές «φυλάττουν  Θερμοπύλες», συγχαίρει, ευγνωμονεί και τίθεται αρωγός της Εθνικής τους προσπάθειας.

   Η απροκάλυπτα κατευθυνόμενη, αποκλειστικά και μόνον εναντίον της χώρας μας, εισβολή μεταναστών με τελικό προορισμό, τάχα την Ευρώπη ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

   Ο Ερτογάν ας διαλέξει άλλη χώρα για να φτάσουν οι μετανάστες στην Κεντρική Ευρώπη.

 

                                   Για τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης

                                          Η Εφορευτική Επιτροπή

8 σχόλια

  • Σύνδεσμος Γραμμάτων & Πολέμου Νομού Κοζάνης
    Άντε πάτε στα σύνορα εθελοντές όλα τα παλικάρια.
    Θα ήθελα αν αυτή η απόφαση είναι σύμφωνη με το καταστατικό.

  • και η πράσινη γραμμλη στην υπό κατοχή Κύπρο εκεί είναι
    άντε ράμπο εκεί που δεν έχει άοπλους μετανάστες

  • Το ψήφισμα πάσχει, γιατί δε φέρει το ονοματεπώνυμο του προέδρου της Γ.Σ., ο οποίος, κατά το νόμο, είναι αυτός που εκφράζει κι εκπροσωπεί το σώμα κι όχι η εφοτρευτική επιτροπή, έτσι γενικώς κι αορίστως, χωρίς ονοματεπώνυμα. Οι υπέυθυνοι του Συνδέσμου, πριν το στείλουν στους αρμόδιους, πρέπει αμέσως να το διορθώσουν, για να είναι νομικά έγκυρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.