Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας διοργανώνει το 3ο SANTA CLAUS RUN στις 29-12-2016

15 Δεκεμβρίου 2016
13:46
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας διοργανώνει το 3ο SANTA CLAUS RUN 3χιλ που θα γίνει στις 29-12 -2016 και ώρα 16:00 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

Το Δ.Σ του συλλόγου καλεί όλα τα μέλη τους φίλους και τους πολίτες της πόλης να στηρίξουν και να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή καθώς η εκδήλωση θα έχει Φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα δοθούν σε σύλλογο παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να φορέσετε την στολή του Αΐ Βασίλη να αφήσουμε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας αγγίξει να νιώσουμε και να ζήσουμε όμορφες στιγμές τρέχοντας στους δρόμους της Πτολεμαΐδας ντυμένοι Αΐ Βασίληδες χορέυοντας και διασκεδάζοντας δίνοντας έτσι χαρά στα μικρά παιδιά, νιώθωντας παράλληλα ευχαρίστηση και ικανοποίηση γιατί όλα αυτά γίνονται για καλό σκοπό.

Ευχαριστούμε εκ του Δ.Σ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.