Αναβολή συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, σχετικά με την λήψη μέτρων προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού

11 Μαρτίου 2020
11:23
Κανένα σχόλιο

 

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, σχετικά με την λήψη μέτρων προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού και έπειτα από συνεννόηση του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Εορδαίας, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα λάμβανε χώρα σήμερα 11-3-20220, αναβάλλεται για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, καθώς λόγω των θεμάτων που υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο για παρουσία άνω των 50 ατόμων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, γεγονός που αντιβαίνει τις σαφείς οδηγίες που έχουν δοθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19.

Βούληση όλων των πτερύγων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας είναι οι αποφάσεις του να παίρνονται σε ανοικτές για το ευρύ κοινό συνεδριάσεις, ελεύθερα και δημοκρατικά, με την καταγραφή της άποψης κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη. Αυτό δεν μπορεί να υπηρετηθεί με συνεδριάσεις περιορισμένου αριθμού ατόμων, με τηλεδιασκέψεις και με κλειστές θύρες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και κατόπιν συνεννόησης, θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία και ημερήσια διάταξη της αναβαλλόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.