15 Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα Καταναλωτή (Της Αναστασίας Ι. Καρανίκα)

12 Μαρτίου 2020
10:28

 

15 Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα Καταναλωτή.

 

Δικαιώματα του καταναλωτή.
• Το δικαίωμα της ασφάλειας και υγείας
• Το δικαίωμα της ενημέρωσης
• Το δικαίωμα της επιλογής
• Το δικαίωμα της αποζημίωσης
• Το δικαίωμα της εκπαίδευσης
• Το δικαίωμα της εκπροσώπησης
• Το δικαίωμα ενός υγιεινού περιβάλλοντος.
Τι σημαίνει καταναλώνω έξυπνα!
Σημαίνει ότι ενημερώνομαι σωστά:
– Για τα δικαιώματά μου ως καταναλωτής
– Για το τι πρέπει να προσέχω πριν αγοράσω κάποιο προϊόν
– Τι δηλώνουν τα σύμβολα στις ετικέτες
– Πως πρέπει να γίνονται οι εκπτώσεις
– Που μπορώ να εκφράσω τα παράπονά μου
– Ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν στο Διαδίκτυο.
Ο ενημερωμένος είναι ο πιο σωστά χορτασμένος!

Αναστασία Ι. Καρανίκα

2 σχόλια

  • Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια ιδιότητα η συγκεκριμένη κυρία είναι γνώστης επί παντός επιστητού και βγάζει δελτία τύπου και δημοσιεύσεις σε κάθε παγκόσμια ημέρα. Αν γνωρίζω καλά είναι καθηγήτρια γαλλικών, ίσως και συνταξιούχος. Κάπνισμα, διατροφή, ναρκωτικά, αλκοόλ, καταναλωτισμός… και άλλα πολλά έχω δει σαν θέματα. Να ‘χαμε να λέγαμε ή όντως εκπροσωπεί κάποιον φορέα. Για να γνωρίζουμε δηλαδή!

  • ΣΠEYΣATE NA KATAKPINETE AΓNOΩNTAΣ THN YΠAPΞH TΩN EΩΣ TΩPA M.M.E.H KA.ANAΣTAΣIA .I.KAPANIKA.HTAN YΠEYΘYNH AΓΩΓHΣ YΓEIAΣ B.ΘMIAΣ EKΠ.ΔEYΣHΣ KOZANHΣ KAI B.Σ.ΔΩΔEKANHΣOY.ME THN KATAPΓHΣH TOY EΓINE YΠEYΘYNH ΣXOΛIKΩN ΔPAΣTHPIOTHTΩN B.ΘMIAΣ EKΠ.ΔEYΣHΣ KOZANHΣ KAI HTAN YΠOXPEΩMENH NA ENHMEPΩNEI OΛOYΣ TOYΣ ΦOPEIΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.