Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Τριετία 3/2020-3/2023 του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Ν. Κοζάνης- Πρόεδρος o Αγγέλης Πολυνείκης

12 Μαρτίου 2020
12:57

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος, Αγγέλης Πολυνείκης

Αντιπρόεδρος, Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος

Γεν. Γραμματέας, Χαμιζίδης Ιωάννης

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας, Μεντεσίδης Χαράλαμπος

Ταμίας, Μπασιάς Παναγιώτης

Μέλη, Χρυσάκης Κωνσταντίνος, Δήμου-Ρούση Αγγελική,

Πατσάκα Μαλαματή, Καραθανάσης Δημήτριος.

10 σχόλια

  • φοβερη ανανεωση !! ενας αλλος Σανιδης – κουζιακης – γκλουμπος -και ουκ εστι τελος των βιδωμενων στις καρεκλες που παντα ομως ειναι υπερ της ανανεωσης των αλλων !!!

  • Το χορευτικό είναι εκείνο που εκλέγει τον πρόεδρο και το υπόλοιπο συμβούλιο. Αυτό αποδεικνύεται από τ’ άτομα που εκλέγονται, οι οποίοι το χρησιμοποιούν, το εκμεταλλεύονται και το καταστρέφουν. Ένα συμβούλιο χειραφετημένο και άβουλο με έναν μόνιμο πρόεδρο γενικής συνέλευσης που κρύβεται.
    Που είσαι Σιαμπανόπουλε να δεις τα έργα σου…!!

    • Δε νομιζω ΠΩΣ ΣΕ αλλο συλλογο γραφονται τετοια κειμενα.Μαλλον προκειται για φθονο και εγωισμο.Ας αφησουμε το νεο δ.σ. να εργαστει για 3 χρονια και μετα να κρινουμε το εργο τους.Τεοια περιοδο που διανυουμε ας επικρατησει αγαπη και κατανοηση.Καλο υπολοιπο σαρακοστης.

    • Απ’ τον σχολιασμό σου φαίνεται πως :

      Δεν μπορεί να ανήκεις στους εγγράμματους,
      α) αφού συμπεραίνεις πως το χορευτικό “…το χρησιμοποιούν, το εκμεταλλεύονται και το καταστρέφουν” “τ’ άτομα που εκλέγονται” και
      β) αφού συνδέεις ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους, δηλαδή το εκλεγμένο από τα μέλη συμβούλιο, με τον πρόεδρο γενικής συνέλευσης, που δεν τον είδες.

      Ούτε μπορεί να είσαι μέλος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών,
      α) αφού διακατέχεσαι από ηθικό μηδενισμό και αμοραλισμό και
      β) αφού οι αξιολογικές σου κρίσεις ξεκινούν από ιδέες και κρίσεις κατωτερότητας !

      Συμπερασματικά ! “Εις ουρανόν τοξεύεις”, δηλαδή ματαιοπονείς !

  • ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ν`ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.