Ανακοίνωση της Διεύθυνσης κοινωνικής προστασίας παιδείας και πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης

12 Μαρτίου 2020
15:59
Κανένα σχόλιο

Από τη Διεύθυνση κοινωνικής προστασίας παιδείας και πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνεται ότι  σύμφωνα με την Π.Ν.Π ΦΕΚ 55/Τ. Β’ (11/04/2020)  :

Α) Παρατείνεται έως τρεις μήνες η καταβολή της αναπηρικής παροχής

 Β) Παρατείνεται η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και επίδομα στέγασης για ένα μήνα

Γ)  Αναστέλλονται οι προθεσμίες του επιδόματος γέννησης.

Έχοντας υπόψη  τα ανωτέρω, την ανάγκη περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού  αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση τον πολιτών, στην υπηρεσία θα γίνονται δεκτές για το μήνα Μάρτιο, μόνο με ραντεβού, νέες  αιτήσεις ( Δικαιούχοι που υποβάλλουν αίτηση πρώτη φορά, ή αίτηση μετά από μη έγκριση, η με έναρξη νέου δικαιώματος μετά από ποινή).

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν την επίσκεψη στην υπηρεσία αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Για οποιαδήποτε πληροφορία και για ραντεβού επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:

Τμήμα κοινωνικής πολιτικής

2461029497

2461021719

Κέντρο Κοινότητας

2461028120

Σημείωση: τα παραπάνω τηλέφωνα, λόγω βλάβης του τηλεφωνικού κέντρου, αφορούν και στην επικοινωνία με το τμήμα παιδείας και νέας γενιάς της Διεύθυνσης.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.