Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας προτείνει στα καταστήματα της πόλης από το Σάββατο 14 Μαρτίου έως την Τετάρτη 18 Μαρτίου να παραμείνουν κλειστά

13 Μαρτίου 2020
22:40

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, σε έκτακτη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13-03-2020, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης να προτείνει στα καταστήματα της πόλης από αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 έως την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 να παραμείνουν κλειστά.

Θεωρούμε ύψιστη ανάγκη στις δύσκολες αυτές μέρες που δοκιμάζεται η κοινωνία μας να επιδείξουμε την κατάλληλη προσοχή.

Η υγεία μας είναι το ύψιστο αγαθό και χρέος μας είναι να την βάλουμε πάνω από το εμπορικό κέρδος.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της πολιτείας.

Συνάδελφοι, οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες και καθημερινά δοκιμαζόμαστε όλοι, οφείλουμε όμως να είμαστε ενωμένοι και να διασφαλίζουμε την υγεία όλων μας.

Η πρόταση αυτή δεν αφορά τα Super Market, καταστήματα τροφίμων και φαρμακεία κατόπιν υπουργικής απόφασης.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

7 σχόλια

  • Η Κοζάνη;…. πρέπει κι εδώ να γίνει το ίδιο…αλλιώς δε μαζευόμαστε….πόσο απείθαρχοι είμαστε…πρώτα τρέχουμε για εφοδιασμό σαν τρελοί και μετά θέλουμε και το καφεδάκι μας έξω….

  • Προτείνω, να μαζέψουμε τους ηλικιωμένους συγγενείς μας και να τους προστατέψουμε, μέσω του κατ΄ οίκον περιορισμού. Γι΄ αυτούς γίνεται όλη η ιστορία και γι΄ αυτούς πρέπει να νοιαστούμε. (Τώρα, αν βλέπουμε παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια να περιφέρονται….). Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο και στην προκειμένη περίπτωση, μόνο παππούδες κυκλοφορούν στις πλατείες. Αν αυτοί είναι ξεροκέφαλοι, τα νούμερα της Ιταλίας, εξηγούνται.

  • ΔΤι απόφαση να πάρουν οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι αφού πυρά απόφαση το υπουργείο υγείας και ισχύει για όλη την Ελλάδα …!

  • Δουλειά από το σπίτι παιδιά. Ευτυχώς υπάρχει το ίντερνετ. Μπορούμε να δουλέψουμε με παραγγελίες, με ραντεβού μεμονωμένα, με αποστολές, αλλά όχι αυθαίρετα να ερχόμαστε σε επαφή με τον καθένα άκριτα. Υπευθυνότητα πάνω απ όλα.

  • Όλα τα καταστήματα κλειστά. Στην μονάδα πτολεμαιδα 5 που εργάζονται 1500 ψυχές δεν ισχύει το μένουμε σπίτι. Τι περιμένουνε πρώτα να βρεθεί εργαζόμενος με κορονοιο και μετά να πάρουνε αυστηρά μέτρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.