Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο οικιστικής αναβάθμισης της Δ.Ε. Ελίμειας

18 Μαρτίου 2020
10:47
Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου  με τίτλο «Οικιστική αναβάθμιση Δ.Ε. Ελίμειας» από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, στο γραφείο του δημάρχου. «Το παρών» στη διαδικασία έδωσε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος.

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 580.000 ευρώ (με έκπτωση 45,75% ) αφορά σε οικοδομικές εργασίες, καθώς και εργασίες οδοποιίας, ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων  του κάθε οικισμού της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας. Στόχος η αισθητική αναβάθμιση και η βέλτιστη λειτουργία των Τοπικών Κοινοτήτων, παράλληλα  με την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο των Τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.