Διανομή φαρμάκων από το “Βοήθεια στο σπίτι| σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους σε όλο το δήμο Βοΐου

18 Μαρτίου 2020
11:49
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου επεκτείνει και εμπλουτίζει την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» για την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων και τα άτομα ευπαθών ομάδων, προκειμένου να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

Αυτό που χρειάζεται είναι  να επικοινωνούν με το προσωπικό του  «Βοήθεια στο Σπίτι» το οποίο  θα αξιολογεί το αίτημα και θα δίνει λύσεις όσον αφορά την αγορά και παράδοση φαρμάκων κατ’ οίκον.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και λύνονται προβλήματα καθημερινότητας λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζουμε ότι γι αυτούς που έχουν την δυνατότητα μετακίνησης και δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες για συνταγογράφηση θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικώς από τα κέντρα Υγείας Τσοτυλίου  και Σιάτιστας.

 

 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:

Σιάτιστα  2465350177

Άσκιο  6978103821

Νεάπολη  6988362340

Τσοτύλι –  Πεντάλοφος 6972606403

                                                                                                          

Από το Γραφείο Δημάρχου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.