Προσωρινή παραχώρηση χώρων από τον Δήμο Φλώρινας στο Νοσοκομείο Φλώρινας στo πλαίσιo της λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εμφάνιση του κορωνοϊού COVID-19

19 Μαρτίου 2020
14:38
Κανένα σχόλιο

 

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής για την προετοιμασία του Δήμου Φλώρινας και των Υπηρεσιών του σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού, παραχωρούνται προσωρινά (μέχρι τη λήξη των σχετικών μέτρων) στο Νοσοκομείο Φλώρινας δημοτικοί χώροι, στα πλαίσια της λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εμφάνιση του κορωνοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα, παραχωρούνται:

1. Η αίθουσα του ΚΗΦΗ Φλώρινας επί της οδού Κιλκίς και Καπετανοπούλου γωνία, για τις ανάγκες της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλώρινας.

2. Το δημοτικό κτήριο (πρώην Δημαρχείο Μελίτης) για οποίες ανάγκες προκύψουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.