H Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

20 Μαρτίου 2020
12:42
Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, στις 22 Μαρτίου, όπως αυτή καθιερώθηκε από τη Συνδιάσκεψη του ΟΗΕ το 1992

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

  1. Υπενθυμίζει στους πολίτες – καταναλωτές της ότι:
  • Το νερό είναι το σημαντικότερο αγαθό, που αποτελεί πηγή ΖΩΗΣ!!

  • Το νερό, το οποίο απλόχερα μας προσφέρει η φύση, δεν είναι ανεξάντλητο, απαιτείται η σωστή χρήση του. Αποφεύγοντας την σπατάλη του νερού, κερδίζουμε ενέργεια, χρόνο και χρήματα.

  • Επιβάλλεται η διαφύλαξη των υπογείων υδάτων, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη πηγή γλυκού νερού στον Πλανήτη.

  1. Η παροχή υπηρεσιών της ΔΕΥΑΕ έχει ως στόχο:

  1. Την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

  2. Τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

  3. Την στήριξη και συμβολή στην Οικονομική Ανάπτυξη.

  4. Την εξασφάλιση της κοινωνικής αποδοχής.

Όλα τα ανωτέρω πραγματοποιούνται με την υλοποίηση έργων Ύδρευσης – Αποχέτευσης , αναβάθμισης της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού κ.λ.π..

H Δ.Ε.Υ.Α.Ε. φροντίζει για την εξασφάλιση επαρκών ποσοτήτων πόσιμου νερού, κατάλληλο για χρήση, ενεργώντας συχνότατα ελέγχους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει η ισχύουσα Νομοθεσία.

Με τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης της Επιχείρησης και της «μικρής κοινωνίας» των εργαζομένων, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και γνώσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους 24 ώρες το 24/ωρο, όλες τις ημέρες του έτους, επιτυγχάνεται η αδιάλειπτη πρόσβαση των πολιτών – καταναλωτών, σε ποιοτικά άριστο νερό!!

Ακόμη και στις μέρες μας, που ο Πλανήτης μαστίζεται από την πανδημία του κορωνοϊού, το νερό κατά γενική ομολογία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), αλλά και όλων των ειδικών επιστημονικών ομάδων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συνιστούν κατά κύριο λόγο την μεγάλη κατανάλωση πόσιμου νερού!!

Κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου, πραγματοποιούνται πολλές δράσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την προστασία και ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων κ.λ.π..

Δυστυχώς για το 2020 οι προγραμματισμένες δράσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας αναβάλλονται λόγω της Πανδημίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α. ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.