Φέτος η Παρέμβαση γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης από το σπίτι! (Στείλτε τα ποιήματά σας!)

21 Μαρτίου 2020
12:49
Κανένα σχόλιο

Στις 21 Μαρτίου, γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο η Ημέρα Ποίησης. Στην Ελλάδα η Ημέρα Ποίησης γιορτάστηκε για πρώτη φορά σε Αθήνα και Κοζάνη το 1999. Από τότε η Παρέμβαση γιορτάζει την συγκεκριμένη Ημέρα κάθε χρόνο.

Φέτος η Παρέμβαση θα κάνει μια μικρή διαδικτυακή γιορτή για την Ημέρα Ποίησης. Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να στείλει ένα ποίημα (δικό του ή όχι) στο paremvasiculture@yahoo.com ή στο inbox του προφίλ FB: https://www.facebook.com/dimitra.karayianni.1

Έτσι θα κάνουμε μια μικρή διαδικτυακή γιορτή για την ποίηση!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207344439564809&id=1700546842

(Η φωτογραφία της αφίσας είναι του Χρήστου Λαμπριανίδη)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.