Ανακοίνωση της Δ.Ε.ΤΗ.Π. για τη λειτουργία υπηρεσιών Τηλεθέρμανσης

23 Μαρτίου 2020
10:40
Κανένα σχόλιο

Για προληπτικούς λόγους, μετά από πρόταση του Ιατρού Εργασίας, η Διοίκηση της Δ.Ε.ΤΗ.Π. αποφάσισε την περιορισμένη λειτουργία όλων των τμημάτων της Τηλεθέρμανσης μέχρι και την Δευτέρα 30/3/2020.

Η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης θα είναι κανονική και πλήρης, με το αρμόδιο προσωπικό λειτουργίας, το τεχνικό και το διοικητικό προσωπικό .

Σε περίπτωση βλάβης οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο 24630 55745.

Η λήξη των λογαριασμών που εκδόθηκαν παρατείνεται κατά 30 ημέρες.

Η πληρωμή των λογαριασμών στο διάστημα απαγόρευσης κυκλοφορίας θα γίνεται ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικές συναλλαγές (ebanking) και στα ταμεία των τραπεζών (διευκρινίσεις για λογαριασμούς στο τηλέφωνο 24630 55743).

Οι λογαριασμοί Μαρτίου-Απριλίου δεν θα είναι μηνιαίοι, αλλά θα εκδοθεί ένας, ΤΕΛΙΚΟΣ Λογαριασμός με αυξημένο χρόνο εξόφλησης, κατά το τέλος λειτουργίας της φετινής περιόδου.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και παρακαλούμε να σεβόμαστε τις Οδηγίες των αρμόδιων αρχών και να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.