kozan.gr: Γ. Αμανατίδης στο Kozan.gr, σχετικά με το αίτημα και την ανησυχία εργαζομένων στην υπό κατασκευή Μονάδα “Πτολεμαίδα 5”, που ζητούν να σταματήσουν οι εργασίες, για προληπτικούς λόγους, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων σε πανελλήνιο επίπεδο: “Θα αποστείλω, σήμερα, επιστολή στον Υπουργό Ενέργειας και θα προτρέπω, εάν μπορεί, η συγκεκριμένη δραστηριότητα (στην Πτολεμαίδα 5) και γενικότερα του κατασκευαστικού κλάδου, να ενταχθούν στα μέτρα των αποζημιώσεων, δηλαδή στα 800 ευρώ (και στα ένσημα στο σύνολό τους), έτσι ώστε κι ο ανάδοχος να μη διαταραχθεί οικονομικά αλλά κι οι εργαζόμενοι να προστατευθούν ταυτόχρονα” (Ηχητικό)

24 Μαρτίου 2020
12:21

 

Σχετικά με το αίτημα και την ανησυχία εργαζομένων στην υπό κατασκευή Μονάδα “Πτολεμαίδα 5”, που ζητούν να σταματήσουν οι εργασίες, για προληπτικούς λόγους, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων σε πανελλήνιο επίπεδο, ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Αμανατίδης μίλησε, σήμερα Τρίτη 24/3, στο kozan.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που αναμένεται να λάβει, εντός της ημέρας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θα αποστείλω, σήμερα, επιστολή στον Υπουργό Ενέργειας και θα προτρέπω, εάν μπορεί, η συγκεκριμένη δραστηριότητα (στην Πτολεμαίδα 5) και γενικότερα του κατασκευαστικού κλάδου, να ενταχθούν στα μέτρα των αποζημιώσεων, δηλαδή στα 800 ευρώ (και στα ένσημα στο σύνολό τους), έτσι ώστε κι ο ανάδοχος να μη διαταραχθεί οικονομικά αλλά κι οι εργαζόμενοι να προστατευθούν ταυτόχρονα”.

 

7 σχόλια

  • Με το πάσο σου, άλλωστε προηγήθηκαν στις εισηγήσεις και άλλοι,α να μην ξεχάσεις στην εισαγωγή να γράψεις σας παρακαλώ θερμά κλπ

  • ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΣΤΙΝΟΣ ΜΕ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΔ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ

  • Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ
    ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ!

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ!
    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΛΠ!!!!!!!

  • Δηλαδή ο Αμανατιδης λέει αυτά ακριβώς που λέει και η κ Βέττα . Συνεπώς φταίει η κυβέρνηση Γιωργο .

  • Στον ιταλικό βορρά, οι βιομηχανίες με χιλιάδες εργαζόμενους δεν έκλεισαν ποτέ ακόμη κ σήμερα λειτουργούν κανονικά και μετά αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει…
    Τι θέλετε να κάνουμε και την Κοζάνη Bergamo; Ξυπνήστε πριν είναι αργά!!!!
    Στη Γερμανία γιατί έχουν κλείσει; Εμείς είμαστε οι έξυπνοι;

  • Κ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ 5 ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ…ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.