Πτολεμαΐδα: 16 φιάλες αίματος στην πρώτη ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Α ΚΑΠΗ

24 Μαρτίου 2020
11:47
Κανένα σχόλιο

Ενθαρρυντική  ήταν η συμμετοχή των Εθελοντών Αιμοδοτών στο Α’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας (Πολύκεντρο),όπου από χθες, μετά τη μεταφορά του, στεγάζεται και  λειτουργεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας με την προσέλευση 20 και πλέον Αιμοδοτών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της Κυκλοφορίας. Ο συνολικός αριθμός των φιαλών που συγκεντρώθηκαν υπερβαίνει τις 16 με τους συντελεστές του τμήματος Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας να εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα ενταθεί η προσέλευση και θα αυξηθεί ο αριθμός των Μονάδων αίματος γιατί ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος σε όλους. Ώρες λειτουργίας της Αιμοδοσίας από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.