Δημιουργία μικρού οδηγού επιχειρήσεων με κατ΄οίκον υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων

24 Μαρτίου 2020
11:25
Κανένα σχόλιο

Σε μια προσπάθεια να κάνουμε πιο προσιτή την πληροφορία στους ανθρώπους που πρέπει να είναι περισσότερο προστατευμένοι από τον κορονοϊό (COVID-19), τους ηλικιωμένους και άλλες ευπαθείς ομάδες, καλούμε τις επιχειρήσεις της Κοζάνης με είδη πρώτης ανάγκης που έχουν εντάξει την υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Η ιδέα είναι η δημιουργία ενός φυλλαδίου – αφίσας, σε όσο γίνεται περισσότερα αντίτυπα, με τηλέφωνα που μπορεί κάποιος να πάρει και να εξυπηρετηθεί από το σπίτι του και κάποιες ακόμα χρήσιμες για αυτές τις μέρες οδηγίες.

Ας βοηθήσουμε τους ανθρώπους ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της περιοχής μας να είναι ασφαλείς, να διευκολύνουμε την πρόσβαση τους στη χρήσιμη πληροφορία, στις υπηρεσίες και με τον τρόπο αυτό στην αυτονομία τους.

Καλούμε τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής μας, οι οποίες εμπορεύονται είδη πρώτης ανάγκης και έχουν υπηρεσία κατ΄οίκον, να στείλουν στο infokoz@arsis.gr ή στο m.me/Arsis.Kozanis ή καλώντας στο 2461049799, την επωνυμία της επιχείρησης, το τηλέφωνο επικοινωνίας, τα είδη που εμπορεύονται και αν υπάρχει ελάχιστη χρέωση.

Η συγκεκριμένη δράση δεν έχει διαφημιστικούς σκοπούς, δεν προκύπτει κανενός είδους οικονομικό όφελος για κανέναν και η λίστα μόλις συγκροτηθεί θα αποσταλεί υποστηρικτικά σε όλες τις τοπικές δημόσιες υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Κοζάνης, Νοσοκομείο κ.α.) για να φτάσει πιο εύκολα στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.