Κοινοβουλευτική ερώτηση της Καλλιόπης Βέττα για την προάσπιση της υγείας των εργαζομένων και τη διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος στην Πτολεμαίδα V

24 Μαρτίου 2020
14:39

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Βέττα κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υγείας και Εργασίας  για το ζήτημα της λειτουργίας του εργοταξίου της Πτολεμαΐδας V. Στην ερώτηση αναδεικνύονται οι ανησυχίες των εργαζομένων και των κατοίκων για την υγεία τους από την αυξημένη συνάθροιση στο εργοτάξιο και τίθεται το ερώτημα για την προσωρινή παύση λειτουργίας.

Ειδικότερα, γίνεται αναφορά στην πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει κοινές υπουργικές αποφάσεις για τη λήψη μέτρων προστασίας της υγείας σε δημόσια και ιδιωτικά εργοτάξια.

Παράλληλα, για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, η Βουλευτής Κοζάνης με την ερώτησή της ζητά την πλήρη προστασία της ΔΕΗ από πιθανές οικονομικές απαιτήσεις της αναδόχου εταιρίας λόγω της ενδεχόμενης, μερικής ή ολικής, παύσης εργασιών.

Επισυνάπτεται το κείμενο της ερώτησης.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή

Καλλιόπη Βέττα

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.