kozan.gr: O βουλευτής Κοζάνης M. Παπαδόπουλος για πιθανό σταμάτημα της μονάδας 4 του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, που τροφοδοτεί την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας

24 Μαρτίου 2020
15:14

 

Μετά από ενημέρωση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για πιθανό σταμάτημα της μονάδας 4 του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, η οποία τροφοδοτεί την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας, επικοινώνησα με το Υπουργείο Ενέργειας, τον Υφυπουργό Γεράσιμο Θωμά ο οποίος δεσμεύτηκε εντός της ημέρας να λύσει το πρόβλημα . Άλλωστε θυμίζω ότι από τον Δεκέμβριο έχω ζητήσει νομοθετική ρύθμιση όπου οι μονάδες των ΑΗΣ που χρησιμοποιούνται για να δουλεύουν οι τηλεθερμάνσεις , σε κακές καιρικές συνθήκες , να προηγούνται στο σύστημα , όποτε να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της Τηλεθέρμανσης . Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης , ιδιαίτερα τώρα σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και την Κοζανη και Πτολεμαΐδα ιδιαίτερα .

M. Παπαδόπουλος

6 σχόλια

  • Σαν τα διόδια στα Αλωνακια ένα πράμα. Σε λίγο τελειώνει και η κατασκευή τους αν δεν τελείωσε κιόλας. Από υποσχέσεις χορτάρι.

  • Τη νομοθετική ρύθμιση τη ζήτησες έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις εδώ; Γιατί αν είναι έτσι, δεν υπάρχει ελπίδα.πππ

  • Τι γράφει ο άνθρωπος… Ζητάει δημόσια από τον Υφυπουργό να παρανομησει. Ας τον προστατέψει κάποιος.

  • Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της περιοχής συνέχεια ζει με το άγχος κ την αγωνία που χάνει τα αυτονόητα και πλεον οι βουλευτές μας αντι να δείξουν ενα ξεκαθαρο προγραμματισμο κατι ομοφωνο κ το πρεπον σε κοινωνικα αγαθα και παροχες για τους πολιτες ξεκαθαρα οριστικσ. κανουν λες και παιζουνε μπασκετ βαζουν την βολη και μας στελνουν στην παραταση κ αντε ξανα…”και πλεον ωριμασαμε φτανει να θεωρειται το αυτονοητο παρεμβαση η χαρη”

  • ΑΛΛΑ λογια να αγαπιομασται…ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ….ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ…ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 2021 Η ΜΟΝΑΔΑ…Ε ΚΑΙ ….ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΕΤΩ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ (ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ) ΣΤΗ ΔΕΗ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΙΚΑΓΟΥ…ΜΕΓΑΣ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.