Η “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ” στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ψυχαγωγήσει τα μέλη και τους φίλους της, εγκαινιάζει το θεσμό, “Φεστιβάλ από το σπίτι”

24 Μαρτίου 2020
16:03

Πριν έναν μήνα ετοιμαζόμασταν πυρετωδώς για το 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα –Η πόλη γιορτάΖΕΙ. Την μεγάλη γιορτή που τα τελευταία τρία χρόνια κατάφερε να κάνει την Πτολεμαΐδα το επίκεντρο της πολιτιστικής δράσης για ολόκληρη την χώρα την συγκεκριμένη περίοδο. Φέτος, τόσο εμείς, όσο και η πόλη, ήμασταν περισσότερο έτοιμοι από ποτέ. Δυστυχώς οι εξελίξεις στην χώρα μας δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε.
Το Φεστιβάλ θα ξεκινούσε την ερχόμενη Παρασκευή. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η προπώληση θα είχε ήδη ξεκινήσει και πως η καρδιά της πόλης θα χτυπούσε στους ρυθμούς της μεγάλης γιορτής. Αντ’ αυτού βρισκόμαστε όλοι στα σπίτια μας, φροντίζοντας τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε και βρίσκοντας επιτέλους λίγο χρόνο για πράγματα που μας αρέσουν αλλά ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε.
Άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, απ’ όλο τον κόσμο, έχουν διαθέσει την «δουλειά» τους, ανοιχτή προς το κοινό. Βιβλία, Εικαστικές εκθέσεις, Μουσεία, Θεατρικές παραστάσεις, Συναυλίες, Παραστάσεις χορού, είναι ανοιχτά, ελεύθερα για όλους τους ανθρώπους που αυτή την περίοδο συστρατεύονται για έναν κοινό σκοπό με ένα κοινό σύνθημα «Μένουμε Σπίτι».
Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ πιστή στο ραντεβού της με όσους την στηρίζουν τόσα χρόνια, επιλέγει και προτείνει επισκέψεις, αναγνώσεις, παραστάσεις, συναυλίες που δυνητικά θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο Φεστιβάλ –αν πολλά πράγματα ήταν διαφορετικά-. Εγκαινιάζουμε φέτος λοιπόν τον θεσμό του πρώτου –και τελευταίου ελπίζουμε- Φεστιβάλ από το σπίτι.
Προτάσεις των συνεργατών της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ θα ανεβαίνουν κάθε μέρα στην σελίδα μας στο facebook και θα προσπαθούμε μέσα από ΄κει να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε και να υπάρχουμε μέσα σε ένα «μαζί» τόσο διαφορετικό, ωστόσο τόσο αναγκαίο και λυτρωτικό τις δύσκολες αυτές μέρες.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/ypsikaminos.pt/, http://www.ypsikaminos.gr/ και ελάτε να παρακολουθήσουμε μαζί σπουδαία μνημεία της τέχνης στον χρόνο που ο καθένας επιθυμεί. Σύντομα θα μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί αρκεί να: ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
Υπομονή και όνειρα με τέχνη στην ζωή μας.
Από το Δ.Σ.
Της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.