Δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύσης Πασχάλης προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης – Ιατρείο πρώτων βοηθειών εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, πλήρως εξοπλισμένο

25 Μαρτίου 2020
08:55

 

Στα πλαίσια της βοήθειας προς το συνάνθρωπο ο κ. Διονύσης Πασχάλης, Πρόεδρος του Oμώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, ικανοποίησε το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και κατασκεύασε ιατρείο πρώτων βοηθειών εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, πλήρως εξοπλισμένο. Το ιατρείο κρίθηκε απαραίτητο για τη συνδρομή πρώτων βοηθειών προς τους εργαζόμενος και τους συμπολίτες μας που βρίσκονται εντός του Δικαστικού Μεγάρου, εφόσον υπάρξει ανάγκη, έχοντας κατά νου τα πρόσφατα παραδείγματα ανθρώπων των οποίων κινδύνευσε η ζωή τους εντός των δικαστηρίων και δεν υπήρχε ιατρείο, ιατρός και απινιδωτής για να βοηθηθούν.

Από τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά τον κ. Διονύση Πασχάλη για την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Σύλλογό μας και το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

Δηλώνω επίσης και ενημερώνω ότι λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που πλήττει τη χώρα μας, τα προγραμματισμένα εγκαίνια του ιατρείου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Για το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Δημητρόπουλος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.