kozan.gr: Ο γιατρός Γιάννης Κουνέλλας, που εξέτασε τους κατοίκους της Δραγασιάς & Δαμασκηνιάς Βοΐου: “Στη Δραγασιά είδαμε 2 άτομα. Η ψυχολογία των κατοίκων ήταν πολύ πεσμένη, υπήρχε μία γενικευμένη ανησυχία ακόμη περισσότερο σε κάποιους κατοίκους που οι συγγενείς τους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο – Στη Δαμασκηνιά είδαμε και νέους, μάλιστα ένα ζευγάρι, που ζει σε διαφορετικά σπίτια γιατί η κυρία που είναι έγκυος στον 9ο μήνα – Τα δείγματα που πάρθηκαν – συνολικά – είναι 19-20” (Βίντεο)

26 Μαρτίου 2020
15:33

 

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του FLASH μίλησε ένας από τους δύο γιατρούς που επισκέφτηκε τη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά του Δήμου Βοϊου, προκειμένου να εξετάσει τους κατοίκους. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιάννης Κουνέλλας: “”Στη Δραγασιά είδαμε 2 άτομα. Η ψυχολογία των κατοίκων ήταν πολύ πεσμένη, υπήρχε μία γενικευμένη ανησυχία ακόμη περισσότερο σε κάποιους κατοίκους που οι συγγενείς τους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο – Στη Δαμασκηνιά είδαμε και νέους, μάλιστα ένα ζευγάρι, που ζει σε διαφορετικά σπίτια γιατί η κυρία που είναι έγκυος στον 9ο μήνα”.

2 σχόλια

  • Μπράβο και ευχαριστούμε , στους γιατρούς που ήρθαν από την Αθήνα…!!! εθελοντικά και με δικά τους έξοδα για να εξετάσουν τους κατοίκους των δυο χωριών …

    Δίδαξαν (σε ποιους?) ήθος και θα είναι περήφανοι ” Αν στην ιατρική σας καριέρα έχετε σώσει τη ζωή και ενός μόνον αρρώστου, θα έχετε διασώσει το κύρος της επιστήμης σας”

    Κρίμα για όσους γιατρούς ολόκληρης της Περιφέρειας (εκτός εκείνων που δίνουν τη μάχη στα Δημόσια Νοσοκομεία)που εδώ και δέκα ημέρες δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του ¨Δήμου Βοιου για παροχή ιατρικής βοήθειας…

    Προλαβαίνετε να σώσετε την τιμή σας και την αξιοπρέπεια , το υπουργείο ζητά εθελοντές…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.