Κορωνοϊός: 27 οι νεκροί – Εξέπνευσε ένας ακόμη άνδρας

26 Μαρτίου 2020
22:58
Κανένα σχόλιο

Απίστευτα πράγματα όσο “καλπάζει” ο κορονοϊός και στην Ελλάδα. Πέθανε στις 18/03 ένας άνδρας στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν καταγράφηκε κι ο θάνατός του έγινε γνωστός… σήμερα. 27 πλέον οι νεκροί και 892 τα κρούσματα συνολικά. Όλη η ενημέρωση Τσιόδρα.

Εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς ο κορονοϊός στην Ελλάδα και δυστυχώς η λίστα των νεκρών μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ακόμη άνδρας -ηλικιωμένος, περίπου 80 ετών- έχασε την μάχη, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στην χώρα μας σε 27.

Να σημειώσουμε, μάλιστα, πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνθρωπος πέθανε στις 18 Μαρτίου του 2020, ωστόσο το νοσοκομείο δεν το δήλωσε στην αρμόδια υπηρεσία που κάνει την καταγραφή και γι’ αυτό γίνεται γνωστό τώρα! Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΕΟΔΥ γνώριζε για την συγκεκριμένη απώλεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.