kozan.gr: 3 διακομιδές για 5 ασθενείς (που στην πλειοψηφία τους έχουν επιβεβαιωθεί ως ασθενείς με κορωνοϊό) πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο 24ωρο, από το νοσοκομείο Καστοριάς προς νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης – “Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις μάσκες και για πόσο καιρό θα έχουμε ακόμη. Δεν υπάρχουν στην αγορά μάσκες. Ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε πρόβλημα και να ψάχνουμε να βρούμε μαντήλια και τσεμπερια”, λέει στο kozan.gr ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας (Ηχητικό)

27 Μαρτίου 2020
11:03

 

Στο kozan.gr, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/3 ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Θ. Σαραφίδης, σημειώνοντας πως, από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 3 διακομιδές για 5 ασθενείς (που στην πλειοψηφία τους έχουν επιβεβαιωθεί ως ασθενείς με κορωνοϊό). Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν από το νοσοκομείο Καστοριάς προς νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα ο κ. Σαραφίδης προειδοποίησε ότι ενδεχομένως να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις μάσκες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις μάσκες και για πόσο καιρό θα έχουμε ακόμη. Δεν υπάρχουν στην αγορά μάσκες. Ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε πρόβλημα και να ψάχνουμε να βρούμε μαντήλια και τσεμπέρια”.

 

Ένα σχόλιο

  • Ο μηχανισμος της ελευθερης αγορας δεν προστατευει την κοινωνια . Ουτε και ο κρατικος παρεμβατισμος με τις επιταξεις . Τα δυο ακρα . Ενα εκατομυριο μασκες πηρε απο την Κινα το Υπ. Υγειας . Για τι δεν τα μοιραζει στα Νοσοσκομεια ……..Δημ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.