Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων (Φωτογραφίες)

15 Δεκεμβρίου 2016
14:42
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Χριστουγεννιάτικος χορός του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων. Αθλητές και των δύο τμημάτων, (Ποδοσφαίρου & Στίβου) προπονητές, μέλη της διοίκησης γονείς και φίλοι του συλλόγου συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε οικογενειακό κέντρο της περιοχής. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσαν οι βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου οι οποίοι κατέγραψαν σημαντικές διακρίσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο, προπονητών που συνέβαλαν σε αυτές τις επιτυχίες ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους εκπροσώπους των εταιριών – χορηγούς του συλλόγου που υποστηρίζουν την οικογένεια του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων.

Πιο συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους αθλητές του τμήματος στίβου:

Κυριάκο Πηλίδη τον δεκαθλητή που διακρίνεται κάθε χρόνο στα πανελλήνια πρωταθλήματα και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου.

Στυλιανή Τζικανούλα την επταθλήτρια πανελληνιονίκη και δεύτερη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Αθανάσιο Μίχο, Παντελή Γυλτίδη, Χρυσάνθη Παπαδημητρίου για τη διάκρισή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Έπαινοι απονεμήθηκαν για την διάκρισή τους στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Στίβου (10 νομοί) στους Στέριο Στεφανίδη, Χρήστο Μίχο και Αθανάσιο Πάσχο

και για την διάκρισή τους στο πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας στους Νίκος Παπαγεωργίου, Γιώργος Τσίτσας, Αντώνης Χολέβας, Ευτυχία Μακαρόνα, Κατερίνα Βαρταλά.

Επίσης τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα στίβου ο προπονητής Χρήστος Γυλτίδης ο οποίος ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιτυχίες και τη δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα.

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τιμητική πακέτα απονεμήθηκε στον Χρήστο Σαλτσίδη ποδοσφαιριστή του Τιτάνα και βασικό στέλεχος της μικτή νέων (Κοζάνης Ημαθίας και Πιερίας) που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρέλαβε την πλακέτα από τον Βασίλη Γεωργόπουλο τον Καλαματιανό προπονητή της Εθνικής Παίδων ο οποίος και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του συλλόγου.

Έπαινοι απονεμήθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του προπαιδικού τμήματος που έφτασε στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης και αντίστοιχα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τζούνιορ που έφτασε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης καθώς και στους δύο προπονητές Γιάννη Παρασκευά και Θοδωρή Παπανικόπουλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.