kozan.gr: Θετικός σε κορωνοϊό ο 50χρονος αδερφός του 53χρονου από την Σιάτιστα που έχασε την ζωή του – Διεκομίσθει στο ΑΧΕΠΑ το απόγευμα της Παρασκευής – Θετικό το δείγμα κι ενός ακόμη άντρα που νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο

27 Μαρτίου 2020
20:24

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, θετικό σε κορωνοϊό ήταν το αποτέλεσμα του δείγματος του 50χρονου αδερφoύ του 53χρονου από την Σιάτιστα που έχασε την ζωή του. Διεκομίσθει από το Μαμάτσειο στο ΑΧΕΠΑ το απόγευμα της Παρασκευής 27/3. Θετικό επίσης είναι ακόμη το δείγμα ενός ακόμη άντρα που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Μαματσειο νοσοκομείο Κοζάνης (και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κοζάνης). Έτσι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Κοζάνης υπάρχουν 6 ύποπτα κρούσματα κι 3 επιβεβαιωμένα (δύο γυναίκες από τα χωριά Δαμασκηνιά – Δραγασιά κι ένας άντρας,από περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε σήμερα έγινε γνωστό ότι είναι θετικός σε κορωνοϊό).

kozan.gr

18 σχόλια

    • Ακριβώς όπως τα λέτε! Αυτός εξετάστηκε μετά από έναν μήνα και η μητέρα τους μετά θάνατον! ΝΤΡΟΠΗ!!!

    • Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση
      Έτσι δίνεται η μάχη
      Από την κυβέρνηση με επικοινωνιακούς όρους
      Από τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων με αυτοθυσία

    • Ποιο πόρισμα ακριβώς εννοείτε; Απλά αναφερθήκαμε σε γεγονότα! Το τεστ της μητέρας του έγινε μετά θάνατον και του αδερφού του μόλις σήμερα! Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους….

      • Α μα δεν ικανοποιείστε με τίποτα! Εκφράζει κάποιος δική του γνώμη και γράφετε ειρωνικά ότι “οι ειδικοί βγάλανε πόρισμα”, σας παραθέτουμε τα γεγονότα όπως είναι και εσείς…. ζητάτε τη γνώμη μας….? Αποφασίστε τελικά τι θέλετε!!! Μάλλον αυτό που σας συμφέρει….

  • Τόσα χρόνια ΔΕΗ,ΛΕΦΤΑ ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ στην περιοχή μας και ένα σωστό Νοσοκομείο δεν έγινε στην Δυτική Μακεδονία και τώρα …… τι …!!! δύσκολα τα πράγματα ….

    • ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΜΠΔΟΣΑΚΕΙΟ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.

    • Η Δυτική Μακεδονία χρειάζεται ένα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ Νοσοκομείο. Αυτό δεν έκαναν και είμαστε η μόνο περιφέρεια που δεν έχει σε όλη την Ελλάδα.

  • ΑΝ ακούγατε τους ειδικούς και δεν βιαζόσασταν να βρείτε φταίχτες και να εκφράσετε την οργή και το φόβο σας, τότε θα ξέρατε πως σε πολλές περιπτώσεις, το τεστ ΔΕΝ ανιχνεύει τον ιο, βγαίνει ψευδώς αρνητικό (αντίστοιχα ψευδώς θετικό), όποτε χρειάζεται να γίνει επανάληψη. Και η επανάληψη δεν γίνεται αμέσως, συνήθως.

      • Δεν μου αρκεί το μπε, θέλω επιστημονική απόδειξη της θέσης σου, αγαπητέ Ανώνυμε.
        Διαφωνείς με το γεγονός ότι ένα τεστ μπορεί να δώσει ψευδώς αρνητικά ή θετικά αποτελέσματα;
        Μήπως επιθυμείς να ασκήσεις κάποιου άλλου είδους κριτική, στην έλλειψη κλινών κλπ; Εδώ συμφωνώ κι εγώ, το δημόσιο σύστημα υγείας έχει σοβαρότατες ελλείψεις και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που το βαστάνε στους ώμους τους είναι ΗΡΩΕΣ. Ωστόσο, καμία σοβαρή κριτική δεν πάρθηκε στα σοβαρά όταν έγραφε απλώς “Μπεεε”.
        Αν πάλι, το “Μπεε” σου απηχεί μια προπαγανδιστική άποψη, ότι ο ιός είναι τάχα φτιαχτός, βιολογικό όπλο ή ότι μας ψεκάζουν, τότε παρακαλώ τη διαχείριση του kozan.gr να κάνει σοβαρότερη διαλογή των σχολίων σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
        Καλή σου συνέχεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.