Aνακοίνωση του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Κοζάνης: “Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, καθώς ακόμα και σήμερα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε όλοι, η παράνομη αυτή δραστηριότητα συνεχίζεται και αποτελεί πλέον μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες”

28 Μαρτίου 2020
12:08

 

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όπως είναι γνωστό τα καταστήματα μας έκλεισαν στις 13/3 με απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είμαστε ένας κλάδος που συναναστράφηκε με πολύ κόσμο πριν κλείσουν τα καταστήματα μας συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποιος από εμάς είναι φορέας του ιού. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ποσό σημαντικό είναι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τούς γύρω μας πριν γίνουμε αίτια τής εξάπλωσης του ιού και στον τόπο μας.

Ξέρουμε ότι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία όλων μας, όμως θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να κάνετε υπομονή και να μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους μας, ζητώντας τους να σας εξυπηρετήσουν κατ’οικον.

Η απόφαση αυτή είναι συλλογική. Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, καθώς ακόμα και σήμερα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε όλοι, η παράνομη αυτή δραστηριότητα συνεχίζεται και αποτελεί πλέον μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Σωστα. Εχετε απολυτο δικιο. Ομως αυτη την λυση την δωσατε εσεις στο λαο εδω κ χρονια με τις ακροτητες των τιμολογιων σας. Δεν τολμα κανεις να σας επισκεφτει τον κανονικο καιρο. Το παιξατε μαιτρ του ειδους κ θησαυρισατε πολλοι. Ακομη κ η Θεσσαλονικη εχει συνοικιακα καταστηματα με 10 ευρω βαφη κ 5 πιστολακι.Kάποιοι χτυπατε 50αρια και βαλε. Φυσικο ηταν να αναπτυχθει το μαυρο επαγγελμα. Σημερα ομως κινδυνευουμε. Πρεπει να σοβαρευτουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.