Συγκλονίζει η κυρία Άννα, κάτοικος Δαμασκηνιάς, που έχασε σύζυγο και πεθερό από τον κορωνοϊό, ενώ η ίδια πήρε εξιτήριο από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας: Δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία του άντρα μου (Ηχητικό)

28 Μαρτίου 2020
18:44
Κανένα σχόλιο

Η κυρία Άννα, κάτοικος Δαμασκηνιάς, νοσηλεύτηκε στο στην Πτολεμαΐδα. Τι είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις μέρες στο νοσοκομείο. Ο αβάσταχτος πόνος που δεν μπόρεσε να πει το τελευταίο “αντίο” στον σύζυγο της.

Η κυρία Άννα είναι μία από τους κατοίκους της Δαμασκηνιάς που προσβλήθηκαν από κορονοϊό και η πρώτη στο χωριό της που θεραπεύτηκε. Νοσηλεύτηκε για 22 ημέρες στο νοσοκομείο Μποδοσάκειο, στην Πτολεμαΐδα, και την ημέρα που πήρε εξιτήριο, κηδεύτηκε ο άντρας της. Η ίδια, για λόγους ασφαλείας, δεν μπόρεσε να παραστεί και ο πόνος της είναι αβάσταχτος.
“Την ώρα που έπαιρνα εξιτήριο, κήδευαν τον άντρα μου.Δεν είναι που χάνουμε τον άνθρωπο μας, δεν μπορούμε να τον αποχαιρετήσουμε. Αυτό είναι το πιο σκληρό”, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ.

Η κυρία Άννα αναφέρθηκε και στο σημείωμα που άφησε στο κρεβάτι της για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, την ημέρα που πήρε εξιτήριο: “Παρόλο τον φόβο και τον κίνδυνο, με αγκάλιασαν, με στήριξαν, μου έλεγαν λόγια παρηγοριάς. Μου φέρθηκαν πάρα πολύ ανθρώπινα και τις ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Ακούστε όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.