Ολυμπία Τελιγιορίδου: Η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι ενισχύει την Καστοριά

28 Μαρτίου 2020
18:54

 

 

 

 

Με χαρά άκουσα αρχικά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά πως έφερε γιατρούς στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Ψάχνοντας το θέμα διαπίστωσα πως δεν έφερε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ γιατρό στην Καστοριά.

Για την ακρίβεια αυτούς που λένε ότι έφεραν στην Καστοριά είναι οι γιατροί μας από τα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Άργους Ορεστικού (τα οποία πλέον υπολειτουργούν) καθώς και από τα αγροτικά ιατρεία της Καστοριάς, που ήδη δούλευαν στην περιοχή και βοηθούσαν ούτως ή άλλως το νοσοκομείο.

Από τις 450 προσλήψεις γιατρών που έγιναν πανελλαδικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ για την Καστοριά.

Επίσης δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ απόσπαση γιατρού στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Η ανακοίνωση του κ. Κικίλια ότι ενισχύει την Καστοριά είναι ασύστολο ψεύδος.

Το νοσοκομείο Καστοριάς παραπαίει. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν φθάσει στα όριά τους.

Άνθρωποι χάνονται.

Η Καστοριά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΑΜΕΣΑ-ΤΩΡΑ-ΧΘΕΣ στείλτε γιατρούς.

ΥΓ1: Ίσως γι αυτό δε με κάλεσαν στη σύσκεψη με τον ΕΟΔΥ. Για να μην αποκαλύψω το ψέμα τους.

ΥΓ2: Έναν στρατιωτικό μόνο φέρνουν κι εκείνον όπως δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, για να συμβουλεύει τον περιφερειάρχη.

8 σχόλια

  • Μας κουρασες ρε ολυμπιτσα,μπλα,μπλα,μπλα.Απο ουσια οσο ησουν σε υπουργειο τιποτα.Ασε να δουλεψουν οι ανθρωποι,μην μιλας αλλο.

  • Βλέπω πως τα επιχειρήματα σας κατά της βουλευτού είναι ακλόνητα.Σοβαρα τώρα, πεθαίνουν καθημερινά άνθρωποι στην Καστοριά και εσείς σχολιάζετε την σκόνη του Κυριάκου; Τόση απανθρωπιά;

  • Εδώ χάνονται άνθρωποι και κάποιοι το μόνο τους ζόρι είναι να την πουν στους “ζαίους” και μην τυχόν και γράψει κάποιος κάτι κακό για την κυβέρνηση…Τα ίδια λιβανιστήρια βέβαια είχαν και οι προηγούμενοι και οι προπροηγούμενοι. Αγαπητά troll κάθε χρώματος να θυμάστε οτι έχει ο καιρός γυρίσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.