kozan.gr: Δ. Σαββόπουλος: “Για την Καστοριά θα πρέπει να δούμε την περίπτωση που εφαρμόζεται σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Δηλαδή να μην έχει τη δυνατότητα ο Καστοριανός για 14 μέρες να μπορεί να βγαίνει – κάθε μέρα – για ψώνια. Να δούμε την περίπτωση να μπορεί να βγαίνει δύο φορές την εβδομάδα” (Βίντεο 9′)

29 Μαρτίου 2020
21:16
Κανένα σχόλιο

 

Τις δικές του προτάσεις, κρατώντας αποστάσεις από την πρόταση της Περιφερειακής Αρχής (διαβάστε την εδώ) για άμεση λήψη μέτρων εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας σε περιοχές της Π.Ε. Καστοριάς όπου έχουμε αυξημένη συγκέντρωση κρουσμάτων κορωνοϊού (περιοχή Μεσοποταμίας, με 3500 περίπου κατοίκους),  εφόσον υπάρχει κι η σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων που ενδιαφέρονται,  εξέφρασε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, Δ. Σαββόπουλος: Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Το να μπει σε καραντίνα μια περιοχή (Μεσοποταμία), που έχει περίπου 3500 κόσμο, μετά από 16 μέρες, ίσως δεν έχει αυτό που επιθυμούμε ως αποτέλεσμα”.

Η βασικότερη πρόταση που ακούστηκε από τα χείλη του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ήταν: “Για την Καστοριά θα πρέπει να δούμε την περίπτωση που εφαρμόζεται σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Δηλαδή να μην έχει τη δυνατότητα ο Καστοριανός για 14 μέρες να μπορεί να βγαίνει – κάθε μέρα – για ψώνια. Να δούμε την περίπτωση να μπορεί να βγαίνει δύο φορές την εβδομάδα”, δίνοντας στη συνέχεια περισσότερες διευκρινήσεις για την πρότασή του, δηλαδή πως θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Ακολουθεί βίντεο διάρκειας 9 λεπτών με το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων του Αντιπεριφερειάρχη

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.